Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2006, 11:08   #164
Freaqs
Użytkownik Forum

Freaqs's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dezerteer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sky
Świat: Inferna
Poziom: 99
Freaqs ma numer GG 3216016
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elun
nie wiem, czy w tbi jest keylogger, ale przyznam sie, ze sama kiedys go uzywalam. Po jakis 3 miesiacach: hack. Gram sobie normalnie, nagle mnie wylogowalo i nie moglam zalogowac sie przez godzine, bo mnie nie chcialo polaczyc z serwerem. Postac stracila wszystko, cale szczescie nie zostala zabijana ani nie miala red skulla. Ale i tak gram juz nowa. Mi sie wydaje ze to bylo przez tbi, ale nie moge byc 100% pewna. Nic poza nia nie uzywalam.
Tak ! Evul Spleen niema co robic tylko hackowac postacie ponizej 30 lvl'a gdy moze shackowac 150 lvl'e ! Ojj , taak ! To napewno bylo TBI !

ZAMKNIJCIE SIE CIOTY ! TBI NIEMA KEYLOGGERA ANI INNEGO SYFU ! I NIE PIERDOLCIE ZE MA , BO NIEMA !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zalgadis
nieuzywajcie tbi pzrez to mialem chacka i stracilem 3 demon helmety + itemy na wartosc okolo 3 tysiecy zloty
ps. to przez tbi ktos napisal do mnie na gygy ze to przez tbi itp. blablabla
a ja jego ip zapisalem se i namierzylem go napisalem ze wiem gdzie mieszka i jak nie zwroci tego do jutra to dzwonie na policje odziwo nastepnego dnia o godz 7 cos (do szkoly szedlem) znalazlem all zpowrotem w depo ;p
NIE SCIAGAC TEGO SHITU SPEELEN TO KU*** I HAKER

Taa , jeszcze Spleen informatyk przy hackowaniu używałby swojego IP!
W dodatku by sie odzywał do Ciebie na GG i mowil ze to przez TBI!
A jeszcze do tego oddał 3 demon helmety + itemy warte AZ 3000 złotych ! WOOOOW ! Gratuluje głupoty !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez knajcik100%
A dla mnie tibia black ice jest po***ana . Sprawia wam przyjemnosc
granie w cokolwiek na czitach. A moj kumpel zlapal hacka przez ten program
ale napewno nie sciagal go z tibia.org.pl bo tam wszystko jest ok!
Ale jak jakis hacker sciaga ten program przerabia go na wlasny uzytek i wystawia na jakiejs stronie to nie jest za fajnie !!!
Ahhh tak ! Zawsze tak jest ! Wpisuja w google.pl "tibia free exping bot!" i sciagaja shity , potem znajda TBI i mowia ze to TBI hackuje ! neoenoen !
A tak pozatym ,TBI NIEDA RADY EDYTOWAĆ ! Ponieważ spleen nie udostępnił kodu.

A tak pozatym , spleen - tworca bota niegra w tibie !
Nie będe wiecej dyskutowal , TBI nie ma keyloggera lub innego syfu. Spleen nie hackuje. A wy jestescie debilami. Bo każdy kto chce coś osiągnąć w Tibii nie siedząc w niej 10 godzin na dobe przez 2 lata.
Jestem ciekaw czy zrobisz anhilator quest , lub inny w którym będziesz musiał się skupić na grze , nie leczeniu bez bota. Watpie w to! I nie sądze żeby kułko ludzi robiących Anhilator bez bota przekraczała 10 osób.

Hi,thx bye ! Pozdro

Ostatnio edytowany przez Freaqs - 15-04-2006 o 11:46.
Freaqs jest offline   Odpowiedz z Cytatem