Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka sia czek
Tak tato niemam zielonego pojecia o komputerach itp itd ;<.
Niewiem tylko jakim kurfa cudem udaje mi sie prowadzic dobrze prosperujaca firme zajmojaca sie "udostepnianiem" internetu ;] no powiedz tato prosze powiedz 
|
Tak tak, a ja jestem swietym mikolajem ... wiesz co ? ja tez prowadze firme, pracuje w NASA etc ... skoro piszesz takie glupoty ze oczy staja w poprzek ekranu, to wnioskuje ze nic nie wiesz na temat komputerow ... nie ma dododow naocznych, masz film ?, zdjecia ?, a moze LOGI Z FIREWALLA !!!!, pokarz logi, pokaz co kolwiek co udowodni wine !!!, nie ludzi ... nie kolegow, ja przyprowadze tysiace ludzi co to uzywaja i nie mieli "nic", pokarz mi DOWODY, a ten czas mozemy dyskutowac na temat "wirus" - "nie wirus", skoro ejstes taki dobry, a wiekszosc z was twierdzi ze FIREWALL mozna obejsc !!! BO PRZECO SAMI PISZECIE ZE MOZNA !!!!, to moze ktos INNY WAM SIE WLAMAL NA KOMPUTER !!!, nie nie mozliwe ?, no patrz ... po paru miesiaca nagle postac znika, ale TBI dalej nie uzywasz ? no bo jest BE, ale nie to nie jest tak ze KTOS INNY to evul spleen ...
To samo tyczy sie SIECI LAN !!!, jestes w sieci ? tak no ok a wiesz co to jest snifing ? nie to idz poczytac ... i nie tylko tyczy sie sieci LAN, tak samo mozna wykozystac inne i rozne techniki przechwytywania informacji, ot atak wyglada tak .:
Spoffing -> Bramka (Gateway), twojego adresu IP
Sniffing -> Lub Proxy, po zabiciu serwera (Gatway'a), atakiem DoS
Takie techniki sa powszechnie stosowane, i nie wciskaj kitu ... jeden z 2, bo chcesz wylizac ten czy inny tylek, a parawda jest taka ze gó*o wiesz, to samo widziales, i to samo masz w glowie ... bez podstawne oskarzenia tez mozna przeniesc do SĄDU !!!!, i ja by radzil zamilczec bo moze byc ostro ... a w sadzie autor (spleen) zrobi CRC pliku ... tego co ktos pobral ... (powiedzmy losowo wybrane 100 osob), i CRC, zaraz po skompilowaniu, jezeli CRC sie zgadza a zrodal sa to amsz przechlapane na calej lini + grzywne etc ... nie masz dowodow ZAMILCZ !!!.