Ludzie wyluzujcie. Drom zagłosował, że nie chce tej grupy to odrazu wielu przeciwników się znalazło. Cele grupy opisałem na jednej z poprzednich stron i wydają mi się sensowne (dla niektórych co nie czytają co było wcześniej):
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ja
Napewno takich tematów nie będzie. Głównie będzie się to opierać na relacjach damsko-męskich. Będą pomoce typu, jak najlepiej podejść do dziewczyny/chłopaka, jak dbać o swój wygląd, jak się zachowywać przy wybrance/wybranku serca. Kilka tematów/sond typu jakich perfum używamy też może być, w końcu czemu nie? Możesz powiedzieć, że wszystko to mogę znaleźć w różnych poradnikach w internecie, bądź na innych forach do tego przystosowanych. Ale my nie chcemy opierać się na standardowych poradach, lub przebywać na forum wśród nieznajomych, gdzie dość często poprostu wyśmiewają nowych i nie szanują ich uczuć. I tu właśnie przyszłaby z pomocą ta grupa. Wśród zaufanych przyjaciół, w których towarzystwie czujemy się bardzo dobrze i nie wstydzimy się wyznać swoich prawdziwych problemów. Niektórzy z nas posiadają bardzo duże doświadczenie w tej dziedzinie, jak na przykład mi dziewczyna mówi, że smakuję jak ciastko z kremem, Tanę atakują komplementami, że pachnie kawą i czekoladą, a Oxy jest zasypywany przez dziewczyny bo ma delikatne i zaostrzone paznokietki u swoich kształtnych stóp, to coś chyba znaczy.
Więc zastanówcie się, czy naprawdę ta grupa nie miałaby racji bytu.
|
I zmieniamy zdanie, przekonaliście nas. Zasady rekrutacji będą zmienione. Drzwi będą otwarte dla każdego kto chce dołączyć, bez względu na wygląd.
I proszę nie pisać jaki związek miałaby ta grupa z forum o Tibii, bo równie dobrze mogę zadać pytanie w jakim stopniu piłka nożna, czy techno są związane z Tibią.
A teraz żegnam wszystkich, będę wieczorem.