Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2006, 16:41   #928
The Outlaw
Użytkownik Forum

The Outlaw's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Polska

Stan: Tutor
Domyślny

Nic specjalnego, za każdym razem przez przypadek:

Carlin - depot.
Wpadam do depo (pod ziemią) aby posegregować loot i widze że na mailboxie leży nieostamplowana parcelka. Olewam bo ludki często zostawiają takie rzeczy, po 5 minutach kończe segregacje i wychodzę. Mijajać NPC na poczcie postanowilem że parcelka może się przydać więc wracam po nią a w środku znajduję bohy! Ot, ktoś zapomniał labelkę wrzucić, ale jak nie mógł zauważyć że parcelka została na skrzynce pocztowej to nie wiem

Thais - ancient temple.
Typowe huntowanko na minosach, schodzę do miejsca gdzie jest większa grupka minosów i dwa mino guardy. Wybijam całość i się zastanawiam czy iść też potłuc trolle którę znajdują się trochę bardziej na wschód. W pierwszej chwili rezygnuję i zaczynam wracać do miasta ale po chwili pomyslałem że trochę żarcia z trolli zawsze się przyda. Po drodze napotykam dwa minosy i mino guarda oraz zwłoki jakiegoś pana który pozostawił po sobie bp manasków, gold ring i demon shield. Akurat miałem w planie kupno wymienionych itemów

A tak poza tym to na PoHu ginie masa graczy która pozostawia po sobie dość spore ilości plate legsów i ~200 gp (sic!) W tydzień da się z samych zwłok wyjąć bp metalowych spodenek i 4k złota

--Outlaw

Bojownik jakich mało!
The Outlaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem