Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2006, 19:27   #14
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny Pffff

Frajernia używająca botów do podnoszenia spearów sie odzywa ;/
a wtedy gdy ja mając 8 lv i ćwicze uczciwie....gdy ktoś zada mi pytanie "skills?" ...odpowiem mniej wiecej "50" albo nawet mniej to " hahahahahahahah jaki nooob, ja mam 80 dist" ;/ nic dziwnego jak uzywacie multi clientów i botów do podnoszenia spearów...jedną postacią robicie monka a druga wam skiluje.
Dla mnie to wypaczanie sensu gry.....osobiscie gdy widze kogos uzywającego bota to zgłaszam raporty ;] bo wy gracie w ciotowaty sposób....tylko włączyć i ch**j i gotowe za jakis tam czas.a ja gram uczciwie i zmudnie podnosze te speary az mnie palce bolą od podnoszenia.
dlatego właśnie nie szanuję większosci paladynów bo to postac która mozna najłatwiej cokolwiek osiągnąć za pomocą oszustw.
z podziwem patrzę tylko na nieliznych druidów osiagających level około 100....oni nawet jezeli uzywali botów do run itd....to i tak musieli niezle kombinować zeby zrobić takiego expa. z Podziwem tez patrzę na knightów którzy maja skile około 90....oczywiscie nie mówie ze kazdy dobry paladyn to uzytkownik botów ale w większosci napewno.
Przypomniał mi się pewien wielki "silny" jegomośc z pandorii z tego co pamiętam nazywał się "Fenza"....na forum tibia.com przyznał siedo uzywania botów,multi clientów ,oszustw na których zrobił 120 level....nieuczciwie bez zadnego wysiłku jechał na wspomagaczach. Za to dostał Bana na 30 dni....
po 30 dniach moze się zalogowac i grać dalej i nie poniósł zadnej konsekwencjii.....więc z tego wynika ze nasze kochane cipy gówno sobie z tego robią opłaca sie oszukiwać,dlatego ja juz na tę grę patrzę z przymruzeniem oka.
Hybryda jest offline   Odpowiedz z Cytatem