Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
To równie dobrze mogę powiedzieć, chcesz porozmawiać o piłce nożnej? Idź na www.pilkanozna.pl. Chcesz porozmawiać o religii? Idź na www.biblia.pl. Zaraz, zaraz. To po co są wogóle grupy? Drom wywal tą opcję, przecież o tym wszystkim możemy pogadać na forach do tego przystosowanych. No chyba Gufat, że uważasz iż to co interesuje Ciebie może być, a to co interesuje innych już nie. W tej chwili to Ty jesteś żałosny.
|
Nie zrozumiałeś mnie. Sam pomysł na stworzenie jakiejś grupy nie jest głupi, pod warunkiem że będzie w miarę sensowna. Jeśli chcecie porozmawiać na temat "jak poderwać dziewczynę", albo "jak się zachowywać w obecności dziewczyny"... Poderwać, to można dupę z krzesła - pomijając już fakt że takie tematy są dla dzieci, które boją się pierwszej randki jak ognia, to sposobu na poderwanie dziewczyny NIE MA. Co do drugiego tematu, równiedobrze można iść do rodziców, bo nie wiem jak wy - ale ja bym się w ogóle o takie rady wstydził publicznie prosić. Gdyby to widziała jakaś inteligentna dziewczyna, to pewnie by was wyśmiała. Więc co do "dobrego zachowania przy dziewczynie" - odsyłam do rodziców...
Chcecie robić filipinkę z forum.tibia.pl, prosze bardzo. Dla mnie, to po prostu okrutne jaja sobie robicie z siebie i z innych. To wyłącznie moje zdanie, którego nie zachowam dla siebie, gdyż forum jest od wyrażania swoich opinii (tuszę, że robie to narazie w dość kulturalny sposób).
Pa. :*