Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2006, 20:32   #46
Specter
Użytkownik Forum

Specter's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Wśród Twoich koszmarów

Stan: Tutor
Imię:
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Wyślij wiadomość przez ICQ do Specter Specter ma numer GG 8296275 Send a message via Skype™ to Specter
Domyślny

Pod niebieskim niebem pasły się trzy dorodne, jednogarbne renifery. Były one w zaawansowanej ciąży i nie mogły oddychac ,ponieważ mikołaj wsadził im prezenty w rogi, ponieważ nie lubi dawać pod choinke nowych prezentów i ponieważ zupa była za słona a pieczarki za ostre. Tak też, te renifery chciały oszukać Mikołaja więc uciekły do dziury, gdzie czekała na nie Hiszpańska Inkwizycja, która jak zawsze karała za jedzenie pysznych pikli na ostro, w sosie paprykowym z dodatkiem sproszkowanego penisa tygrysa używanego do udrażniania rur. Wracajac do zniknięcia ostatniej blachy po makowcu trzeba wspomnieć, że zabrały ją renifery do swojej śnieżnej meliny w Mozambiku gdzie panował osama binladen który, nie spodziewal się zmasowanego ataku rakiet ziemia-powietrze, dokładnie wycelowanych w namiot Bin Ladena. Odbywał on właśnie dyskusję z czarnym glanem, będącym własnością Britney Spears, która jest biseksualistką i bardzo, ale to bardzo lubi zawodzić ku księżycowi...

"Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę."

Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz

Ostatnio edytowany przez Specter - 16-04-2006 o 20:34.
Specter jest offline   Odpowiedz z Cytatem