Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman
lol nie ma to jak ,,rodzinna atmosfera w swieta wielkiej nocy'' :/
wez sie czlowieku wyluzuj rodzicie cie bija ze tak sie trzepiesz? ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x
|
wtf?
o co ci chodzi? niby czemu mam sie wyzywac na innych? a to co napisales
"ciekawe czy taki twardziel bylbys w rl to ze jestes noobem to nie znaczy ze sie musisz wyrzywac na innych :x " to wogle jest napisane, a nie bede komentowac. Taki twardy to TY jestes na forum i w grze bo wiesz ze tu jestes mocny i ci nikt nic nie zrobi ( w tibi to mozesz na inny server se pojsc, nie podac nicku i tez bedziesz twardy) a w rl to pewnie jestes jakąś na maxa łajzą i odreagowujesz swe nie powodzenia z zycia codziennego tam, gdzie nikt nic ci nie zrobi, bo w rl bys dostal w twarzyczke i bys sie z bolu, gdzies w kącie sie zwijal z polamanymi zebami. Wiec sie zastanow jak cos bedziesz pisac, bo jak do tej pory nie mialem nic przeciwko tobie ale to sie zmienilo przez to ze chciales komus dokopac, wywyzszyc sie nad kims. Byc moze jestes starszy ode mnie ale tak sie nie zachowujesz. Mi to wuglada na 13 latka.
Kiedys mialem taka sytuacje na kurniku.pl, wygralem z gostkiem w kanaste(taka gra w karty) i on mnie straszyl kuzynem, ktory niby byl adminem i ze jak nie zagram z nim rewu (rewanza) to dostane bana i zablokuje mi IP. No sory ale to jest smieszne. A i tek gostek mowil ze ma 21 lat. Jakos w to nie wierze ale to juz inna historia.