Zobacz pojedynczy post
stary 16-04-2006, 23:51   #123
Gufat III
Użytkownik Forum

Gufat III's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
Gufat III ma numer GG 8644522
Domyślny

@Oxygane
Cytuj:
Gufat, Pixik i cała reszta, wiecie co mnie w Was smieszny? Pewnie wiecie, choć wstyd się Wam przyznać. Głupota, wielka jak wielkim jest ocean. Wydaje mi się, że Was srednio obchodzi o czym bedzie ta grupa. Zauwazyliscie, ze osoby ktorych nie lubicie wpadli na jakiś pomysł tu musicie być na nie, a dlaczego? Dla zasady!
Hahaha, teraz przesadzasz Gdybym was nie lubił, to nie wchodził bym na IRCa, jak jakiś Walekifa Ja po prostu lubię się z wami podrażnić, jednak w tym temacie wyrażam swoją najszczerszą opinię.
Cytuj:
Dla Ciebie sensowne są ołowiane żołnierzyki, resoraki i wnerwianie ludzi na forum, my mamy inne priorytety. Dbanie o siebie jest bardzo ważne, chociaz pewnie nie dla Ciebie, ale coż, brudasy też muszą być na świecie.
Wybacz, nie każdy musi być tak metroseksualny jak Ty ;-)
Cytuj:
To sie nazywa kultura wypowiedzi, coś czego Tobie brakuje.
Przyganił kocioł garnkowi. Czy to nie Ty przed chwilą zarzuciłes mi głupotę szeroką jak ocean? Ja po was nie pojechałem, jedynie pomysł nazwałem debilnym i dziecinnym.
Cytuj:
Powiedz mi Gufciu jak to jest, user sie smieje, bluzga i wyzywa, a na koniec płacze, powiedz mi dlaczego?
Ja nie płaczę, bynajmniej nie z powodu forum internetowego i ludzi z którymi znacznie mniej mnie łączy niż z ludźmi, których znam z RL ;-) Może płaczesz przez forum, nie wnikam, ja tego nie mam w zwyczaju ;-)
@Ghost Nieudany
Cytuj:
@ad-antyelita
Nie otwierajcie lodówek, bo wam jeszcze elyta forumowo-IRCowa wyskoczy.
Ale takowa nie istnieje.
-------------------------------------------------------------------
A posta tego napisałem jeszcze kwestią sprostowania: Nie myślcie że mam coś przeciwko grupom użytkowników. Jeśli miała by powstać grupa młodzi i piekni, to musiał by mieć jak dla mnie inną nazwę i zgoła inne założenia, bo śmierdzi mi tu na kilometr dziecinadą, bądź też wygłupami. A w sumie to na jedno wychodzi. Jeśli miała by powstac taka grupa, to musiała by być z założenia dla ludiz inteligentnych i o tematach inteligentnych... Kosmetyki i podrywaniem dziewczyn do takich tematów nie należą.

Jak dla mnie EOT~, niech się dzieje co chce~
Gufat III jest offline