@Oxygane
Cytuj:
Gufat, Pixik i cała reszta, wiecie co mnie w Was smieszny? Pewnie wiecie, choć wstyd się Wam przyznać. Głupota, wielka jak wielkim jest ocean. Wydaje mi się, że Was srednio obchodzi o czym bedzie ta grupa. Zauwazyliscie, ze osoby ktorych nie lubicie wpadli na jakiś pomysł tu musicie być na nie, a dlaczego? Dla zasady!
|
Hahaha, teraz przesadzasz

Gdybym was nie lubił, to nie wchodził bym na IRCa, jak jakiś Walekifa

Ja po prostu lubię się z wami podrażnić, jednak w tym temacie wyrażam swoją najszczerszą opinię.
Cytuj:
Dla Ciebie sensowne są ołowiane żołnierzyki, resoraki i wnerwianie ludzi na forum, my mamy inne priorytety. Dbanie o siebie jest bardzo ważne, chociaz pewnie nie dla Ciebie, ale coż, brudasy też muszą być na świecie.
|
Wybacz, nie każdy musi być tak metroseksualny jak Ty ;-)
Cytuj:
To sie nazywa kultura wypowiedzi, coś czego Tobie brakuje.
|
Przyganił kocioł garnkowi. Czy to nie Ty przed chwilą zarzuciłes mi głupotę szeroką jak ocean? Ja po was nie pojechałem, jedynie pomysł nazwałem debilnym i dziecinnym.
Cytuj:
Powiedz mi Gufciu jak to jest, user sie smieje, bluzga i wyzywa, a na koniec płacze, powiedz mi dlaczego?
|
Ja nie płaczę, bynajmniej nie z powodu forum internetowego i ludzi z którymi znacznie mniej mnie łączy niż z ludźmi, których znam z RL ;-) Może płaczesz przez forum, nie wnikam, ja tego nie mam w zwyczaju ;-)
@Ghost Nieudany
Cytuj:
@ad-antyelita
Nie otwierajcie lodówek, bo wam jeszcze elyta forumowo-IRCowa wyskoczy.
|
Ale takowa nie istnieje.
-------------------------------------------------------------------
A posta tego napisałem jeszcze kwestią sprostowania: Nie myślcie że mam coś przeciwko grupom użytkowników. Jeśli miała by powstać grupa młodzi i piekni, to musiał by mieć jak dla mnie inną nazwę i zgoła inne założenia, bo śmierdzi mi tu na kilometr dziecinadą, bądź też wygłupami. A w sumie to na jedno wychodzi. Jeśli miała by powstac taka grupa, to musiała by być z założenia dla ludiz inteligentnych i o tematach inteligentnych... Kosmetyki i podrywaniem dziewczyn do takich tematów nie należą.
Jak dla mnie EOT~, niech się dzieje co chce~