17-04-2006, 00:16
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 170
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zami
20 minut spedzilem na zmudnych rozmyslaniach na temat: "dlaczego ja odwiedzam to forum 4 razy do roku i tylko wtedy kiedy nie mam juz nic innego do roboty". Potem znalazlem ten temat i umysl moj stal sie otwarty na wiedze pradawna! Zrozumialem, ze frajerstwo zagniezdzilo sie tutaj szerzac swa wiare o zielonym kapturku i 20 krasnoludkach, niszczac umysly 10-latkow i wpajajac im do ich pustych glow debilizmy okrutne.
Najsmieszniejsze jest tu to, ze propagatorem powstania tego kotla idiotyzmow jest koles, ktory dzieki temu, ze (mowiac bardzo delikatnie) nie zaczail co to asertywnosc, wkrecil sie (tylko dlatego, ze 'lubi' duzo expic) gdzies pomiedzy czlonkow gildii, ktora dzien z dniem schodzi nizej i nizej. Czlonkowie tej gildii wpoili mu, ze Dark Side cheatuja i dlatego sa silni, wiec trzeba ich zbanowac. 0 obiektywizmu ale kumplom trzeba wierzyc, co nie? Nalezy rowniez dodac, ze kieruje sie on notka na tibianews, ktora zapewe wyjasnia caly sens istnienia.
Oczywistym jest rowniez, ze obecni Dark Side cheatuja bo zabili ich kumpli! Przeciez jakby nie cheatowali to by nie zabili - jasne, co nie? Xanadu ma zbyt wysoki lvl i nie moga go zabic, wiec cheatuje. Wniosek oczywisty i nie ma tu o czym mowic.
Niewartym wspomnienia faktem jest to, ze co poniektorzy czlonkowie Alliance mieli w zwyczaju wspomagac sie wlasnym portfelem by moc w sposob latwy i wygodny zajsc wysoko.
A teraz cel mojego postu:
P~, ile razy juz wyszedles z depo? ;-D
|
That's my boy !!! :-)
|
|
|