Śmieszny jesteś
W twojej sondzie nie ma miejsca na "nie jestem noobem,nie popełniam takich błędów"
żałosny jestes w kwestii wypowiadania sie na temat cen ....H level wylootuje bohy o to i tamto;] i ty myslisz ze mu sie to tak cholernie opłaca ze az pływa w crystal coinsach? Jeżeli ktoś wybiera siena hydry to musi duzo władować w uhy,sd.....cokolwiek.....a czasem po zabiciu kilkunastu hydr nie znaduje się nic,pozatym 500 gp na ziemie za darmo nie lezy.
Pamietaj ze ci H levele grali na poczatku Serwera rywalizując między sobą i grając ponad ludzkie siły,nie kupili zkąs knight armoru bo nie mieli skąd...musieli sami dojśc od ZERA do szczytu,wiec ty nie płacz noobie ze jestes biedny i to i tamto.
Pozatym Uważaj do kogo mówisz z tym Wy noobki, bo podkreslasz wszystkich takimi samymi kategoriami, tak jakby były tylko nooby i ty wielki pan ,mądry ,lepszy od nas niegodnych szmat.;]
A te twoje żałosne gadki ze SWE to nie są nooby to jest największe Gó....o prawda jakie w zyciu przeczytałem,ty chyba znasz te gre tylko z teorii.
Szwedzi to oszuści.....uzywaja wtyczek,botów itp,wiem bo znam takich i nabili na tym wysokie levele,bardzo wysokie,sprawiają pozory nie nooba ale dla mnie oszust=noob,tego nie wpisałes chyba ze przeoczyłem (bo pewnie sam uzywasz )
Mówisz polacy to Polacy tamto...Albo czyta sie wsazedzie tez o Brazylijczykach.....
a ja tam wolę "BR" niz chamskich "SWE" .....bo Brazylijczycy nie sa zbyt groźni....fakt ze nie czają wielu zasad...moze to przez inną kulturę. Ale To właśnie SWE to największe chamy jakich znam.....przykład :expie na guardach ,oczywiscie to ja zostawilem list bo bylem tam sam i nagle zjawia sie trzech takich i "LEAVE OR DIE!" albo "PAY OR DIE" no i jak to wytłumaczysz człowieczku? Nie mieszaj RASISTO narodowosci do zachowań ludzi...bo to tak jakby dopatrywać sie w murzynach albo eskimosach Mniejszego ilorazu inteligencjii. Prosta rada odemnie -puknij się w łeb .
Ostatnio edytowany przez Hybryda - 17-04-2006 o 02:18.
|