Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2006, 13:29   #131
phoneix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
Domyślny

Chcesz po skrinach oceniac czy profesja jest dobra? gratz... Orci to wg. mnie najlepsza rasa w tej grze, destroyer, czyli wojownik jest bardzo silny, ma duzo hp, bardzo dobre skille (guts, frenzy), Tyrant walczy fistami, sa bardzo szybkie i dosyc mocne, Co do magow to mamy tutaj shamana jako 1 profesje i Warcyera ( znakomity buffer, bardzo dobry w PvP, moze uzywac kazdego armora bo do wszystkich ma mastery ) i Overlord (buffer, debuffer - bardzo chetnie widzani w klanach gdyz na raz moze buffowac caly ally/clan, oczywiscie do okreslnego zasiegu, jego debuffy sa swietne.)

Kolejna bardzo dobra profesja jest shillien knight, duzy p.def, cubici, solidne obrazanie dzieki najwiekszemu w grze STR, malawo hp co jest jego najwieksza wada, dodatkowo swietne skille, tzw. drainy ktore zadaja dosyc duze obrazenia i dodatkowo zwracaja nam czesc hp. Wg. wielu osob SK to najlepszy tank w grze, ja to zdanie podzielam...

Dark avenger - zaawansowana klasa ludzkiego knighta, bardzo dobra profesja, najsilniejszy w grze stun ( najwiekszy poziom ) duzy p.def, dobre self buffy (majesty, iron will, deflect arrow i skill na odbijanie obrazen czyli relfect dmg) dodatkowo swietny skill 'summon dark panther' ktory przyzywa nam do pomocy bardzo silna pantere, ma duzo hp, duzy atk. niestety malo p.def i m.def sprawiaja ze trzeba na nia uwazac.

Magow opisac mozna bardzo krotko

Sorcerer - mag ludzi - bardzo zbalansowana klasa, Szybsza od SH, ale slabsza, Wolniejsza od SS ale silniejsza.

Necromancer - mag ludzi - nigdy nim nie gralem, ogladalem jednak pare filmikow z udzialem Necro, koledzy tez nim grali i bardzo go chwala

SpellSinger - mag elfow - najszybszy w grze, wielu uwaza go za najlepszego maga w grze.

Spellhowler - mag d.elfow - najsilniejszy w grze, za to bardzo wolny.

nie opisalem wszystkich profesji bo wg. mnie nie ma to sensu, opisalem glownie te ktorymi gralem i te ktore wg. mnie sa wartosciowe... reszte poczytaj na stronach o l2 (google.pl)
phoneix jest offline   Odpowiedz z Cytatem