Lubie czytac, jak sie ktos kloci, gorzej, jak dojde ja do klotni

. Niestety, ale sytuacja na Nebuli jest w tej chwili tragiczna (chodzi mi tutaj o Rook). Zrobilem sobie niedawno nowego chara na nowym koncie i chce sobie pojsc poexpic, zeby w miare szybko wyjsc z rooka ( nie jestem maniak jak inni co chca w 2 godziny wyjsc z rooka, dla mnie Tibia jest tylko GRĄ, w ktora gra sie dla przyjemnosci). A wiec ide sobie poexpic. Wchodze do kanalow, tam sie goscie kloca o to kto jest noobem, ide pod sklep alldee, tam to samo. W koncu udalo mi sie wyjsc za miasto, na zachodze i wschodze przynajmniej 20 graczy rzucaja sie na 1 orka/wilka/buga itd. Smieszy mnie to ze to sa Polacy !! Nie bylem jeszcze na takim servie, gdzie jest az tyle Polakow zlodziei. Zeby nie bylo, nie uwazam kazdego Polaka za nooba, thiefa, tylko mowie o tych na rooku. Rozumiem, ze chcecie wiecej graczy na Nebuli, ale skombinujcie sobie jakichs doswiadczonych graczy z innych servow, a nie newbie, co jeszcze tydzien temu nie wiedzieli co to jest Tibia (chyba ze na angielskim pani profesor powiedziala ze to jest kosc piszczelowa

). Dzieki za uwage, teraz tylko prosze o to by mnie nie wyklinac tylko spokojnie wytknac moj blad (jesli takowy popelnilem piszac tego jakze krotkiego posta

).