Grupa zrzeszająca wędkarzy?
Jakiś, a raczej spory, czas temu pisałem do Drom'a PW w związku z powstaniem grupy, odpowiedzi nie otrzymałem. Teraz, jak zapewnie widzicie, powstaje masa tematów zawierających opinie na temat powstania grup, niektóre poważne, inne mniej. To jest właśnie to, czego mi brakowało, pokażmy czy chcemy grupy, czy też nie.
Jakiej grupy? Czekam na wasze wypowiedzi odnośnie powstania grupy o wędkarstwie, różne sporty mają lub miały już swoje fora (Piłka nożna).
Tematy są wręcz niewyczerpalne, od błachostek typu "Ryba twojego życia" przez "Twoja ulubiona metoda połowu" czy "Przynęta na daną metode" po zaawansowane wskazówki techniczne. Grupa miałaby na celu zrzeszanie zarówno zapalonych "moczykijów" jak i osoby zielone, aczkolwiek pragnące przyswoić sobie wiedzę o tym, wbrew pozorom, pasjonującym sporcie. Pamiętam, że kiedyś był temat o wędkarstwie i sporo osób okazało się być fanami owej rozrywki, sam mam jako-takie pojęcie będąc posiadaczem karty wędkarskiej. Czekam na komentarze i podkreślam, że nie jest to żaden żart czy prowokacja, a ludziom snującym teorie spisku radze się leczyć we wczesnym stadium...
Dodałem ankiete, proszę UZASADNIAĆ zarówno za jak i przeciw.
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 17-04-2006 o 21:26.
|