Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2006, 02:28   #162
Misio Man
Użytkownik Forum

Misio Man's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Konin,Mainland

Profesja: Knight
Świat: Aurea
Misio Man ma numer GG 9110078
Cool Hmm następny post oraz fala zamówień=moja pomoc

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nak Ragadash
Dzieki Misio!Na pewno mi sie przyda!!Jesli pozwolisz to uzyje do mojego fake'a rowniez innych postaci stad ok?Mam male pytanko..Czy mozesz zrobic mi cos extra:
Sprobowac zrobic jakiegos cyklopa albo beholdera z dodatkami??? Jesli nie mozesz to trudno.I tak jest swietnie XD.
Hmm masz tu cyca i beholdera z dodatkami hmm coś jeszcze...?? Jak tak to dawać zamówienia Sir Speed Tego z Dredami ty zrób bo ja nie umiem(albo nie chce umieć )

@down
Pewno jak coś chcecie to w tym temacie albo na PW.
Spróbuje zrobić czarnoksiężnika Speed następne zamówienie dla ciebie bo robie fake-story i musze ograniczyć czas bo chcę żeby to nie był fake na "odwal się"
Za chwilkę dam ci tego Maga
Prosze bardzo

Oświadczam że narazie grafik robić nie mogę(starsi) ale co weekend postaram się robić wszystkie zlecenia ale nic nie obiecuję See ya
ps. Teraz mam informatykę dlatego mogę to pisać, ahh i jeszcze mój fake bym musiał robić bo chcę się wyrobić... Przewidywana nazwa to Arclus Life... Nara bo baba sie patrzy

Hmm Speed, nieźle wyszedł ci ten PACYFIX fajnie sklejony
ps. Robisz pixelarty?(czy jak to sie zwie)
ps2.Ludzie jak wam coś nie pasi to nie spamujcie na pw jaki to ja NOOB jestem ^.-
ps3.Nie ma

Hmm ja mogę robić jeźdzców na war wolfach

@7down
Zrobie ci jako że to jest trudne to albo dzisiaj dostaniesz albo za...tydzień
eee nie robię... po kilku Billach itp... odechciało mi się, za trdne to jak dla mnie

Ostatnio edytowany przez Misio Man - 23-04-2006 o 22:00.
Misio Man jest offline   Odpowiedz z Cytatem