Temat: Wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2006, 09:47   #39
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
<WaVes>
Odezwal sie wielki znawca wojen i historii Antici czyli Phoelerius ... osoba ktora swoj lvl i equipment kupila za pieniadze z rl ... no brawo brawo wielki wojowniku ... no naprawde szkoda ze nie bylo ciebie dzis rano pokazal bys klase i wszytskich powybijal ... wierze w ciebie! a wracajac do Dark Side to wszystkie plotki o ich oszukiwaniu i uzywaniu botow to pomowienia ... wsrod nich sa po prostu osoby ktore umieja walczyc i ktroe wiedza jak grac i ustawiac taktyke ... widze ze wzioles sie do pisania posta ale chyba nie jestes odpowiednia osoba ... jak Zami powiedzial gadasz jak wszystkie polaczki w Allaince ze tamci uzywaja botow ... pokza mi dowody ... ty botow nie uzywasz? sorki ty siedzisz caly czas w PZ ... a co do Drazharma to sie nie lubilismy ale tez przyznajem mu 100% racjia Phoelerius jestes w nieodpowiednim miejscu poiwnienes siedziec w OF bo to ci jeszcze jakos wychdozi ... no to chyba czas konczyc wiec wiesz Phoeleriu powstrzymaj sie od komentarzy bo nawet nie masz pojecia o czym pisac ... Merce cie wzieli bo masz duzy lvl i szybko expisz (masz duzo uhs chyba dlatego ze za duzo kasy w rl masz) a no zapomnialem jeszcze dodac ze ty pewnie walczysz w wojnie po to zeby oczyscic Antice od takich "Hackerow" jak Piomos ... RESPECT ... wiec zycze milego siedzenia w depo a na koneic moge dodac ... ~DARKNESS~...
Wiesz co, troche mnie to malo obchodzi co wy sobie piszecie o mnie i itp, tym bardziej ze to nie prawda, pochwal sie moze na forum lepiej ile osob do ciebie ma "passy".
Przynajmnie ja sie nie musze chowac za plecami Satori tak jak ty, zabij Ghosta solo jak z ciebie taki kozak! A nie, nie dosc ze chcesz go zabijac za nic, to przychodzisz z 1-2 osobami po niego na dodatek. rofl