Uczestnicy!
Pierwsza para:
1. Sir Zajacc Smialy
9. Oerta
Druga para:
2. Dark Kriss
8. Sir Speed
Trzecia para:
3. Nadrill
10. Turok_666
Czwarta para:
4. Specter
11. eerion
Piąta para:
5. Misza
7. __Dark_Sven__
Szósta para:
6. Svrl
12. Jwitos
Siódma para:
13. Kwaso
???
Informacje dotyczące Fake'a:
Fake ma ośmieszać przeciwnika. Załóżmy że np. Avager chce zrobić o mnie fake. Rysuje np. Krowę, czy coś takiego i że załóżmy on gada do krowy(crowal ;] ), a ja nic. Bo jestem starą krową

Ma być przedstawiona na max.
3 obrazkach!!!
Wielkość JEDNEGO OBRAZKA ma być NIE WIĘKSZA NIŻ:
640x480 pikseli
Mogą być maxymalnie 3 screeny.
Czyli można zrobić 3 obrazki 640x480, albo jeden taki, albo 3 małe.... Jak wam pasuje!
Format:
PNG, BMP.
Będą oceniane:
Śmieszność(10 pkt.)
a)Wielokrotne wulgaryzmy -2pkt.
Estetyka(5 pkt.)
a)Pomoc dla powodzian(nierobów) -1pkt.
b)Biały outfit -1pkt.
c)Pustkowość -1pkt.
Ogólnie(5pkt.)
Napisy małym druczkiem to jest to, dzięki czemu możecie przegrać jeżeli nie będziecie tego robić poprawnie...
Gotowe prace proszę zamieścić na imageschacku(pełna instrukcja w moim poradniku. Link na mojej stronie, do której link mam w podpisie

, lub po prostu temat przyklejony.)
Następnie proszę gotowy link wysłać mi na Gadu-Gadu, bądź na PW. Wszystkie prace które będą umieszczone w temacie, będą dyskwalifikowane.
Zapewniam że po ocenie mojej i Avagera, wszystkie prace będą umieszczone w Temacie wraz z ocenami. Termin dostarczania prac to około 3 dni... Ale najlepiej by było, gdybym dostał wszystkie prace już w okresie 24/48 h.
Uczestnicy którzy nie złożą prac:
-zostaną zdyskwalifikowani
-stracą okazję uczestnictwa w kolejnych( o ile będą :> ) turniejach.
A ich przeciwnicy automatycznie zakwalifikują się do następnej rundy. O ile złożą pracę, naturalnie

.
Jeżeli jeszcze się nie zgłosiłeś, na co cholera jasna czekasz???
Jeżeli się zapiszesz(w każdym razie jeszcze można

) automatycznie zostaniesz rywalem ostatniego zawodnika z ostatniej pary. W tym przypadku Kwaso. Jeżeli na 24h przed ostatecznym terminem składania prac ktoś nie będzie miał przeciwnika, zostanie mu przydzielony Avager(avager nie robi fake'a, tylko jego przeciwnik o nim)
Przypomnienie: Ostateczny termin: 21
IV2006r.(najbliższy piątek) godz.16:00.
Jeżeli naprawdę nie macie czasu, zróbcie coś szybko. Jeden mały screen, z pomocą dla powodzian, i jest fake, kto wie... Może to akurat będziesz ty...
P.S.
Być może kolejną nagrodą w konkursie będzie.... Wypasiony Outfit zrobiony przez Avagera(4 części). Do wykorzystania w fake'ach. Outfit do użytku domowego. Wielokrotne przetwarzanie/upublikowanie grozi dyskwalifikacją w kolejnych turniejach