Temat: Wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2006, 12:09   #43
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 58
Domyślny

A ty znowu mi tu "beczysz" o huntowaniu Ghosta ... przestancie sie jzu tak mazac ... zasluzyl to padnie kilka razy bedzie chociaz wesolo ... a zeby napsiac takiego posta jakiego mi sugerujesz to musialbym byc toba ... bo jeszcze nie znizylem sie do takiego poziomu noobostwa ... tak a ciekawe kto za to zaplaci? ... to ze ja za to nie zaplace to wiem i moi koledzy tez nie zaplaca ... bys ich tylko ruszyl to bys mial ... nawet jakbys mi kazal za cokolwiek placic to bym cie wysmial ... a walsnie co sie z Ghpstem dzieje co jakos dawno nie loguje ... boi sie czy co? ... a zapomnailem teraz ty i Sobi w siedzicie caly czas w PZ to sam boi sie chodzic <hahaha> ... no w sumie sie mu nie dziwie ... o.0 a czemu to jzu nei chcesz nic pisac? ... boisz sie dyskusji ze mna? ... czy mzoe zauwazyles ze wszyscy na tym forum cie jada? ... zobacz okazalo sie ze nikt cie nie lubi ... oh jaka szkoda ... tak mi ciebie szkoda ... ale zauwaz ze wszyscy uzytkownicy tego forum sie na tobie juz poznali ... i sadze ze nie chcesz dalej psiac bo boisz sie ze coraz wiecej osob cie pojedzie ... no tak na zakonczenie to zycze milego siedzenia w PZ <hahaha> ... no i zycze jak najwiecej fragow zdobytych przez DS na tobie ... pewnie nie ebdzie to trudne wystarczy zebys tylko PZ opuscil ... ah zapomnailem ze ty go nie opuscisz ... <hahaha> ... ~DARKNESS~
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem