Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2006, 15:50   #34
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mutares
NIe ma nawet mowy o bzdurach. Gazeta wyborcza jest obok RZ najpoważniejsza gazetą w polsce wiec nie piszcie pierdół ze to stek bzdur ...
A jednak, wpadka... Oni też są ludźmi i nie są nieomylni.
Jednak takie kwiatni nie rosną tylko w Chinach
Dziwi mnie tylko, dlaczego zwalana wina jest na gry. Gdyby matka wcześniej dzieciaka nauczyła, że nie siedzi się w necie 24/7 to by nie sprał jej krzesłem. A w ogóle co to za dziecko, zero szacunku dla starszych, w dodatku rodziców!
Sprać, i zabrać komputer, ale tak, by sprzedać a nie chować. Nauczkę będzie miał bahor :>

Trochę odbiegnę od tematu. Coraz bardziej niepokoji mnie walka z grami. Już nawet nie licze stanów bo oni zawsze o coś walczą, jak nie o Boga na dolarach to o ropę, ale o Polskę. PiSanka chce wprowadzić system oceniania gier (i innych mediów) i mam pytanie. Po jaką cholerę?! Na pudełkach są oznaczenia ISFE (7+, 3+, AD, M itd) więc po co wymyślać nowe?! Ja bym się skupił na przestrzeganiu aktualnie istniejących a nie wprowadzaniu nowości. Bo nawet najbardziej widoczne ostrzerzenie zajmujące 4/3 okładni nic nie da, jeśli sprzedawca będzie kierować się chęcią zysku. Sam widziałem niedawno, jak w kochanym kerfurze sprzedawca na stoisku z grami polecał matce 8-9 latka CoD'a... Szczęściarz, że nie zainteresował się GTA, bo by pewnie sprzedawca odrazu polecił...

A tak na rozluźnienie, wie ktoś może, gdzie dorwać takie koszulki? :

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem