Cytuj:
up a ciebuie poje***** wlasnie prawie dostalem zawalu na mysl o tym, jak zobaczylem skaning jednego pliku res gdzie wszystkie anty viry pisaly ze keylogger i trojan i na dodatek modek nawet dal warna dla kogos kto twierdzil ze to jednak keylogger ale no tak big thx dla naszych kochanych modkow -.-
|
nieobrazaj mnie bo ja Cie nie obrazam a teraz wyjdz prosze...
Cytuj:
Nie ma nic niemozliwego jezeli chodzi o komputer -.- Juz sie pojawil taki film...
|
takie hasla tez moge rzucac "z wody wina nie bedzie,no chyba ze macgaywer czy chuck norris zadziala (chuck norris jako jedyny przeszedl tibie)" itp itd, moze jakies dowody,suche fakty tylko blagam nie rzeczy typu "ooo rapidshare rec." a jak najedziesz to widac exe ;p
Cytuj:
Też o tym słyszałem. Plik byl .rec ale poprzez zastosowanie w nim jakichś ramek czy czegoś w tym stylu, po jego odpaleniu był ściągany inny plik wykonywalny .src. Było o tym dość głośno na forum tutorów.
|
to nadal dowodzi ze sam plik .rec wirusem nie jest,nie byl a czy bedzie who knows (narazie nie ma 100 % dowodow).Jesli to prawda co pisze pebe83 to sam plik po sciagnieciu i przeskanowaniu nie wykazywalby wirusa
polcam madra wypowiedz szanowanego gracza ze strony 2 Kiperra
"Wyimaginowaliscie sobie wirusa.
Szukacie dziury w całym.
Mam ponad 1 gb (słownie Jeden Gigabajta> reców.
Zbieram od ponad roku.
Filmik z tegoż anihilatora oglądałem pare razy Kiperra nadal mam....
A MKSVir ssie.
On we wszytskich plikach widzi wirusy
Pamietam swego czasu jak zrobilem tuż po formacie skana dysku.
Wykrył mi pare trojanów w katalogu Windowsa
Oczywiście Norton milczał.
Edit:
Swego czasu nazywano mnie hackerem bo dawałem pliki w formacie "rar".
Ludzie znajdzcie sobie jakies inne twórcze zajęcie , a nie szukacie problemu gdzie go nie ma.
Idźcie na łąke kwiatki powąchajcie czy coś.
Pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy :
Oho jakiś kretyn siedział na gołych babach łapiąc wirusa i teraz za wszelka cena chce zwalic to na tych , którzy robią filmy :S
Edit II
Ja jestem tylko i wyłącznie graczem.
Nie zagłebiam się jak co działa, gdzie sie łaczy co wysyla itp.
Być może racji nie mam .
"
I ja go popieram z calym szacunkiem ale wielu z was nawet nie wie ze ma keyloggery czy wirusy a potem wszystko zwala na tibicam no bo tak latwiej
a tak pozatym moze ktos wrzuci link do zawirusowanego pliku .rec(ofcourse wrzucic w taki sposob by noobki/newbie nie mialy mozliwosci sciagniecia kliknieciem na link ale zabezpieczony w jakis sposob) no ale pewnie.......nikt nie ma