Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holu!
nie hacknalem nikogo z silvery ( a zaluje ) juz nie pamietasz jak mnie na gg prosiles zebym ci wytlumaczyl jak ja hackuje?  a jak juz ci powiedzialem to probowales hackowac polowe moonchlidren ( wiesz o co chodzi )
a po 2 wlasnie widac kogo starzy nie kochaja...tak cie kochali i bili w dziecinstwie ze na pseudo-kibica ŁKS wyrosles i musisz sie wyrzywac na meczach 
a i jeszcze kiedy cos chcesz wiesz jak masz rozmawiac...kiedy okradlem rekina wiedziales jak masz sie podlizywac i caly dzien mnie prosiles zebym sie podzielil rekina itemami...dziwne ze o tym nikomu nie wspomniales 
|
O LOOOOOL!
Hahahahahahahahahahahahha, z tym moonchildren to sam wymyslelies czy ci ktos pomagal? Wiecie jak Holu hakuje? Ma progam do wymiany plikow i z niego sciaga passy innych. Tak jak to sam juz mowiles nie wybiera sie osob ktore moizna zhakowzc wiec jak mialbym chciec zhakowac polowe moonchildren (??). Widac ze jestes na tyle dzieckiem ze nie wiesz nawet co to pseudo kibic znaczy, i kto powiedzial ze sie wyzywam? Niech forum oceni, kogo rodzice nie kochaja, tego co sie wywyzsza, nienawidzi wszystkich dookola, hakuje kumpli i okrada, pozniej sprzedaje itemy za kase w rl i onanizuje sie przy tym, czy tego co chodzi na mecze?
A jeszcze wspomne ze juz probowales cos pisac na gg, ale nie licz nie odpisze. ;]
A co do itemow rekina to prosilem cie zebys mu je oddal, bo wkoncu to byl twoj kumpel...