Na tescie padlem tylko raz (2 razy bylo blisko):
Udalo mi sie wreszcie wbic na testa, ukradkiem przesmyknelem sie ze swiatyni do depo (mialem na sobie GS i 4 UH), a tam niespodzianka w depo ~25BP UH, sporo explo i wogole full wypas (na ostatnim tescie gdzies mi wcielo caly stuff z depo). Wyslalem sobie z druida sprzet, pozyczylem od kolegi DSM i pora na podboj swiata (mialem 2 aole

).
Najpierw sie zgadalem jeszcze z jednym knightem na 64 ze bedziemy razem PKowac... skonczylo sie na tym ze obskoczylo mnie 3 kolesi: elite na 112, royal na 107 i jeszcze jeden elite na 62... koles na 62 zadawal mi po 150-200 przy kazdym ciosie (dwaj pozostali w okolicach 50 + paladyn SD), wynik starcia byl przesadzony (zrobilem glupote i walnelem exori zamiast od poczatku sie UHac).
Pozniej udalo mi sie zalogowac prawie godzine pozniej, pokrecilem troche po Carlin (grupa Paladinki pomogla mi troche UH zmarnowac), poszedlem sobie na wycieczke na polnoc od Carlin gdzie spotkalem sorca na 22 lvl, dalej pozwiedzalem AB by w ostatniej chwili zdecydowac ze nudno tam i wyjsca akurat w chwili gdy Cyrus Blackhart z banda robil nalot
Nastepnie obralismy z kolega (kolejni knight) kurs na Thais, po drodze bylo bardzo blisko zgona gdy sie przywalilo do mnie kilku high lvl sorcow (kilkukrotnie bylem na czerwonym), na moje szczescie jeden z nich postanowil puscic UE zaraz po tym jak kolega mnie UHnal i z 5 kolesi zostalo 2, dalej po drodze napadl mnie Zamba (117 elite), niestety jako iz byl sam stwierdzilismy ze bicie sie to strata czasu (przez minute trafil mnie raz na 12 hp). Przy mostku cyklopow minelismy jeszcze grupke okolo 30 osob ubranych na niebiesko (srednia lvl ok 20), niestety mimo ich usilnych nawolywan postanowilismy sprawdzic jak dobrze BoH dzialaja na tescie

Po tym pokrecilem sie troche po Thais (akurat nic nie bylu zlurowanego) wiec sie wylogowac (byla 5 z rana

) a nastepnego dnia nie udalo mi sie juz zalogowac.
Tak wiec zostal mi 1 AoL i ~15 BP UH na tescie.
Zginelem raz.
Zabilem 3 osoby.
Loot: FS, Crusader Helmet i troche innego smiecia (+DSM wyludzony od kolegi w zamian za blue robe).
Stracilem 1 lvl i nic wiecej (pocieszajace)