Mam 18 lat. Uczę się w Liceum Ogólnokształcącym (profil matematyczno-informatyczny). W gimnazjum byłem dobrym uczniem ( średnia ocen nigdy nie zeszła poniżej 4.5). Teraz jest trochę gorzej, ale to nie znaczy, że doszło do tego przez tą grę w którą gram bo sprawia mi to przyjemność. Doszło do tego w ten sposób, gdyż liceum rózni się od gimnazjum w bardzo znaczący sposób (wyższy poziom, gdzie bardzo ciężko można wyciągnąć bardzo dobre wyniki). Moja szkoła znajduje sie chyba na 3 miejscu w rankingu szkół w mieściu którym mieszkam. W tibię gram od wakacji - grając w ta gre nadal pamietam o swoim zyciu prywatnym i nauce, jednakze czasami czlowiek jest tak przytloczony calym otaczajacym go siwatem ze nie ma czasu nawet na zycie prywatne, dlatego gra zeby sie zrelaksowac na swoj sposob. Kazda gra potarfi uzaleznic jednakze wszytsko to zalezy od pyschiki czlowieka. Osobnik, ktory ma silna wole nie dopusci do tego, bo wie jakie sa konsekwencje. Nie rozumiem dlaczego GW oskarza tylko Tibie i WoW-spojrzmy na inne gry ktore takze potarfia uzaleznic graczy a takze doprowadzic do nieprzyjemnych sytuacji z jaka spotkalismy sie teraz. Przykladem moze byc GTA, Counter Strike itp. NIe rozumiem rowniez niektorych z was, kazdy z was napalil sie na ogladanie programu i smianie sie z nich-jest to tzw. przyklad lansowania z waszej strony (moje osobiste zdanie). Myslicie ze jestescie super i w ogole. Nie mowie o wsyztskich. To sa tylko niektore przypadki. Zal mi jest tylko tych porzadnych ktorzy cierpia przez GW bo zrobili tzw sensacje. Napisalem to bez zastanowienia sie i przeanalizowania. Wybacznice za bledy etc.
|