Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2006, 23:07   #14
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Kurde ile textu, nie czytałem go... mogłeś rzucić coś z obrazkami :/... Właśnie wbijam 98 skilla to już moja 3 nocka, ehhhh a jeszcze 102 lev trzeba wbić. A tak bez off topu, coś mówiliście o zajęciach ja kocham wbijać skille, i to bez botów! lubie te białe napisy, żyje by grać ^^. Po co mam się wałęsać jeszcze mnie napadną a tak to w domciu pokatuje troszke mojego chara.Cieszę się że rodzice mi kupili neostrade na urodziny.

------------------------

@up
Tekst mocno przesiątknięty ironią, czytać z przymróżeniem oka.
@ Top
Od siebie do tematu moge dodać:
Komu tym tematem chcesz pomóc? Każdy kto ma problem z uzależnieniem do Tibii lub komputera ,nie przyzna się i za cholerę nie będzie szukał pomocy no chyba że jak już będzie krytycznie wtedy odwyk i lekarzo-psycholog. Imho przesłanie nie trafi wogóle na grunt gdzie było skierowane, bo to nie jest chłonny grunt . Możemy mieć głupią nadzieję że kogoś ten text zmusi do refleksji..... w co wątpie xP.

Od Siebie:
Byłem uzależniony, internet to nie okno na świat , nawet przez nie wyskoczyć się nie da :'(

Cytuj:
Powiedz mi jaki jest sens bezcelowego walesnaia sie po osiedlu (Ville Vallo)
W celu poszukiwania potencjalnych ofiar. By potem je napaść, okraść, ewentualnie zgwałcić.
Cytuj:
Malo to zbirow chodzi po swiecie, tylko szukaja zaczepki.
A Ty wiesz jak przej**ane jest jak Ci ZACZEPKA się zgubi Wszystkie ciuchy Ci lecą, a jaki obciach w takim stanie jest dla zbirów :<

Cytuj:
na lawce bo to celu nei ma i mzoe takze prowadzic do patologii.
Nom a jak Ci stare babcie z dziadkami zajmują miejsce na ławce? Albo pary zakochanych? Tu sie zgadzam to czysta patologia :/

Sorry za takie podejście do Topicu mam dziwny humor