Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antican-Druid
Nie chce bronic Phoe ale Sattor wydaje mi sie ze za duzo cwaniakujesz. Ogulnie wysmiewacie sie z Phoe i Alliance ze mowili ze wygraja wojne a narazie 6 fragow... To co z tego? Dajmy takiego Sattora albo Tateosa jak byscie sie znalezli na polu bitwy lecicie na 2 sd... wiec po co sie nasmiewac z Phoe myslicie ze on sie nie zna na Tibi ? a po co sie znac na tibi, tibia to tylko gra on gra dla pzyjemnosci i bije lvl a wy stoicie w miejscu lvl co z tego ze znacie sie na tibi ??? co wam to da Tibia to tylko glupia gierka w ktura sie gra dla pzyjemnosci Phoe zrobil ten temat zeby pokazac forumowiczom ze jest wojna a wy Sattor 58 Druidem (ile grasz juz ta posatcia bo chyba wiecej nic pol roku nie gra taki znawca tibi takim nedzym druidem?)Zaczeliscie sie z niego nasmiewac...
TEGO TEMATU NIE ZROBILEM ZEBY KOGOS OBRAZIC TYLKO CHCIALEM POWIEDZIEC SWOJE ZDANIE BO PEWNIE CWANIAKI ZACZNA DAWAC GLUPIE KOMENTAZE
|
W gwoli wyjasnienia. Jakbym dolaczyl do wojny to bym siedzial po stronie Dark Side i moja sytuacja wygladala by tak jak teraz czyli bym sie nie musial ukrywac w pz 24/7

Co do mojego wbijania lvli - sorry ale mi sie to juz znudzilo - jesli myslisz, ze najsilniejszy jest ten kto ma najwyzszy lvli to jestes glupcem.
Poza tym ja nie gram 10+ godzin dziennie, zeby "dla przyjemnosci" wbijac lvl - bo co to za przyjemnosc? Tateosem zaczalem grac jakis czas temu bo mi sie rycek znudzil. Bedac online po srednio 3-4h dziennie wbilem 50lvl i 60mlvl w ~4 miechy. Potem podbilem jeszcze pare lvli bo mi do UE brakowalo jak zmiany weszly

Myslisz, ze ja nie umie expic czy cos? Uwierz mi - na tym poziomie jakby mi sie tylko chcialo to bym wbijal 2lvle dziennie grajac po ~6-7h.
Ale gratuluje Ci poziomu inteligencji i doroslosci - myslisz jak kazdy z tych polaczkow na nowych servach, ktorzy robia 100lvl w 3 miechy (dla przyjemnosci).
Swoja droga - kim Ty w ogole jestes? Huh?