Temat: Wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2006, 14:05   #52
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 58
Domyślny

Hehe ale mnie rozsmieszyles a w szczegolnosci twoja ortografia ... wydaje mi sie ze powinienes wrocic do podstawowki i jeszcze torche sie pouczyc ... a wracajac do Phoeleriusa to wczoraj Piomos go zaatakowal ... i co sie stalo nic ... Alliance stalo i sie patrzylo ... a jak chcialem zeby 2 raz wyszedl to sie bal ... co sie dzieje z tym "wielkim" wojownikiem Phoeleriusem ... a wracajac to sensu Tibi ... gra ta nazywa sie RPG ... czyli jej zalozeniem nie jest expic jak glupim i wbijac jak najwiekszy lvl grajac po 12 godzin na dobe ... ta gra nie zostala do tego stworzona ... gra ta polega na tworzeniu swojej wlasnej "historii" i przezywaniu wlasnych przygod ... odkrywaniu nowych miejsc i samej historii Tibi ... a Phoelerius co robi? ... kupuje kase w Tibi za pieniadze RL ... potem nakupuje pelno uhs i leci na OF albo na smoki i wali bezmyslnie przez 10 godzin zaznaczajac tylko cel myszka i uhajac sie co pare minut ... no rzeczywiscie na tym ta gra polega ... sa ludzie ktorzy znaja prawdziwy sens Tibi i sa tacy jak Phoelerius czyli maniacy ... a wracajac do sensu wojny ... jka powiedzial mi moj znajomy w wojnie nie liczy sie lvl tylko zaufanie ... i z takiego zalozenia wychodza Dark Side ... a na co zwracaja uwage Alliance? ... na lvl i teraz widzimy tego efekty ... myslisz ze bitwa 17 kwietnia zostala przegrana czemu? ... bo "wojownicy" nie posluchali rozkazow swoich liderow ... i zaatakowali bez ich pozwolenia ... sa tego efekty bo 10 trupow ... i teraz powiem o ostatniej kwesti ... czyli o tym ze nie poluje ... a wiesz czemu? ... bo cche mi sie juz od tego zygac ... teraz gram w Tibie po to aby rozmawiac z przyjaciolmi ... zawierac nowe znajomosci i jka najlepiej ta gre poznac ... no i oczywiscie jak najwiecej w niej odkryc niezbadanych przezemnie miejsc i poznac jej historie ... kiedys polowalem i jka zostalo wyzej wspomniane mialme okolo 70 lvl ... ale jaki to ma sens wbijac go od nowa? ... po prostu jzu mi sie nie chce ... a wracajac do wojny ... to myslisz z eim wiekszy lvl tym wolniej padnie? ... i wiecej na wojnie zdziala ... bullshit ... jka masz "glowe na karku" to nawet 58 druidem bez problemu przezyjesz nie jedna bitwe ... i zdobedziesz nie jeden frag ... a taki Phoelerius nie dosc ze sie boi brac udzial w bitwie bo za duzlo lvli straci ... w sumie za duzo kasy na rl wtopil na te lvle ... to jestem pewny ze jesli juz wezmie udzial w bitwie to bez bota padnie bardzo szybko ... no i to by bylo na tyle mam nadzieje ze po przecyztaniu tego posta bedziesz wiedzial na czym to wszytsko polega ... ~DARKNESS~
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem