Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2004, 13:19   #5
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Mleczyk
yyy.... ten Drizzt to chyba w bg2 byl ale ja to nie wiem...
Owszem, ale Drizzt to bohater krainy Forgotten Realms, która pojawiała się w wielu wielu grach cRPG opartych na systemie D&D.

@ topic

Nazwa: Terminator
Typ: T-800 model CSM-101
Pochodzenie: Los Angeles, rok 2029, twór maszyn SkyNET'u
Występowanie:
Filmy:
- Terminator
- Terminator 2: Dzień Sądu (Judgment Day)
- Terminator 3: Bunt Maszyn (Rise of the machines)
Gry:
- Terminator
- Terminator: Future Shock
- Terminator: SkyNET
- Terminator 3: War of the machines
- jeszcze kilka ich było, nie znam
Sparodiowane:
- 13. Posterunek (Arnie wchodzi na posterunek, w oklurakach przeciwsłonecznych i z długim pudłem, mówi "Kaaaasiu, mam dla ciebie kwiaaaty!", po czym otwiera pudło, wyrzuca różyczki i wyjmuje pistolet do paintballa - Schwarzenegger robił to samo zaraz na początku filmu T2... tylko że miał prawdziwą strzelbę)
- Userfriendly (komiks, postać: Artur, został przechwycony przez Microsoft, został przeprogramowany, a potem i tak się zbuntował)
- Terminator & Jesus (Terminator cofa się do roku 0 naszej ery by chronić Jezusa przed rzymianami, filmik można ściągnąć tu: www.terminator2.prv.pl zajmuje 18mb)
- Fallout (W Złomowie (Junktown) koleś który próbuje przepędzić psa, w tej samej częsci miasta gdzie jest Gizmo, mówi o człowieku, który "Przywędrował z zachodu, miał krótkie, siwiejące włosy, cały był ubrany w czarne skóry (jakby to był dobry strój na pustynię), oraz nosił ze sobą strzelbę"... niestety został zabity przez Gizma ... za karę rozwaliłem drania > )
- Jak coś pominąłem to sobie dopiszcie.
Opis:
Maszyna zbudowana ze stopu metali na kształt ludzkiego szkieletu, pokryta żywą tkanką. Oprogramowanie Terminatora to sieci neuronowe, dzięki czemu maszyna może się uczyć od ludzi, stawać się coraz bardziej do nich podobna i przez to sprawniej wykonywać swoją misję - likwidację. Nie czuje bólu, strachu, współczucia. Nie można z nim niegocjować ani go przekupić. Jedynie całkowite zniszczenie może anulować jego misję. Jest produkowany seriami.