Temat: Serwer Obsidia Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2006, 22:09   #195
hansaylla
Użytkownik forum

hansaylla's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Aminos
Profesja: Knight
Świat: Iridia
hansaylla ma numer GG 2029793
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez antol89
Kiroy co ty se wogóle myślisz nawet na tym forum nie powinieneś się wypowiadać liżesz dupe tylko ng i tyle jak była wojna to co z kim byłeś?
a teraz tutaj buraczysz na forum i myślisz że coś sobą reprezentujesz- żałosne. Nota bene strasznie wolno nabijasz lvl, nie będę komentował twoich dalszych postów bo rzadko wchodze do tego teamtu. Znam realia jakie panują na obsidi bo grałem tu niegdyś najlepszy free accc knight mimo że zaczołem grać 2 miechy po starcie serva, nie podam nicku bo postać sprzedalem. Lepiej nic nie pisz i się nie ośmiejszaj frajerze.
Zalosnych wyczynow? zaloze sie ze twoj best lvl knight free acc to bujda, zrobil g00ra 30 lvl padl raz bo go NG zabilo i teraz wszedzie sapie .... gdzie jeszcze posty umiesciles jak padles? pewnie w dziale filmy, servery, inne, zdjecia, wydarzenia` i tak dalej... Facet jak mowisz ze ktos grac nie umie to przedstaw jasno swojego osiagniecia anie pier*olisz smuty... Zal mi Ciebie =|
i wogle po co od razu go wyzywasz od frajerow? nie znasz go nawet dobrze ... i nie pisz smieci wiecej bo az sie plakac chce widzac takiego ... eh nie znize sie do twojego poziomu.
hansaylla jest offline   Odpowiedz z Cytatem