Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2006, 23:32   #2412
Doris
Zbanowany

Doris's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 194
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MirozzHarmonia
@Doris no masz racje nie wykonalne ale nie dlatego ze masz je na jednym acc tylko dlatego ze mas 1 notke do deleted smieszne ;]
@Rynek ale ty jestes dowcipny argh az myslalem ze sie posmieje

A Chmurka jescze cos niewiem jak ci mowic Chmurka Doris?jak wolisz?sry nie moge ci mowic bo masz mnie ignored na tibi bo twoj syn jest geniuszem i ignoruje za to ze mowi sie prawde?Tylko niewiem co ja powiedzialem o to chodzi wlasnie...
Jak nie wiesz co powiedziałeś to skąd wiesz czy to była prawda? )

Luki zawsze będę Ci wdzięczna za to co kiedyś dla mnie zrobiłeś, odzyskanie all rzeczy po hacku to naprawde było coś. I jeszcze raz teraz nawet publicznie podziekuje Ci za pomoc - THX!

Jeśli chodzi o resztę.. Dla wyjaśnienia, ban na 30 dni za uzywanie MC, notka pierwsza z zastrzeżeniem ze next złamanie zasad Tibia Rulez to delete.
Wiesz dlaczego mam tą notke na swoim acc? Bo ludzie są fałszwi i kablują, wiedzę zdobytą pod przykrywką "przyjaciel" wykorzystują do ataku.
Gdybym wykorzystała to co wiem o Tobie i o połowie graczy na Harmonii, ban leciałby jeden za drugim. Bo kto z nas jest święty? Tez byś miał taka notkę lub zaraz delete Tylko ja nie wykorzystuje tego. Dzięki temu wielu graczy mi ufa i wie że na mnie można liczyć.
Życze Ci jak najlepiej. Kocham Cię bracie tibijski i niech tak pozostanie!

Ostatnio edytowany przez Doris - 21-04-2006 o 01:21.
Doris jest offline   Odpowiedz z Cytatem