Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
10 filmow z roznych bitw? Z tego co ja wiem to byly 2 bitwy + jedna na Fibuli jeszcze przed wojna, i na zadnej mnie nie bylo bo bylem offline. A co do twoich informatorow: to ich zapytaj o to a nie mnie bo wydaje sie ze wiedza wiecej niz ja-.-
Tak! Pewnie Wintance z RL znales, lub moc jego Amibota widziales w akcji jak walczyl w LAH z Alliance. Jak ty masz juz takich dobrych informatorow to popytaj ich o swoich idolow(juz wiesz o kogo chodzi), moze znaja oni cala prawde o nich...
|
Nie nie znalem wintance na rl..znalem go w tibi..od 20 lvla..Aim bot ? Wtedy to jeszcze czegos takiego nie bylo...A co moich informatorów..to to sa naprawde zaufani ludzie grajacy na antice..i oni by cie rozniesli nawet bys nie wiedzial kiedy...2 bitwy ? No to pieknie uczestniczysz w wojnie..Z tego co sie dzis dowiedzialem..To jesli ma byc jakas bitwa to ty momentalnie musisz konczyc gre..Idz i walcz...chyba po to uczestniczysz w tej kurwa wojnie ! I POWIEDZ NAM ILE ZAPLACILES ZA GOLDEN HELMETA BO JA WIEM ZE GO KUPILES ZA RL KASKE ! A tak wogóle to zamilcz lmao.