ten tekst powinien przeczytac kazdy, i stanowi on efekt przemyslen autorki tematu
ostatnie kilka dni wprawiły mnie w zadume, wiec z tad te przemyslenia.
sytuacja pierwsza:
- moja matka tak niefortunnie trenila ze popelnila "sepuku" moja postacia (na tym etapie nic dziwnego nie ma, bo dopiero sie uczy).
ale najwazniejsze tu jest to ze po dedzie, zapewne jak kazdy z was staralam sie dostac jak najszybciej do ciala (brak aola), zeby wydostac rzeczy. pamietalam, ze nade mna huncil znajomy BR (28lvl). dobieglam do ciala i co sie okazalo? cialo bylo puste. owy znajomy BR ukryl dla mnie wszystkie rzeczy i od razu wszystko oddal i nic nie chcial w zamian.
sytuacja druga:
- znajomy z gildii wlasnej
LELEK THE MASTER 43 lvl poprosil o pomoc. o chwilowe pozyczenie bohow. Mysle: z gildii, znamy sie troche, to dalam. I tyle widzialam bohy. pozniej tlumaczyl ze kupil chara i takie tam gadanie. wazne ze nie oddal.
CO TO MA NA CELU?
-
LELEK THE MASTER nie zdal testu i sprzedal swoj tylek, godnosc i honor za 35k. (wartosc bohow). stracil w ten sposob mase znajomych i wszystko czego sie dorobil.
TO WSZYSTKO MA NA CELU PRZESTRZEZENIE WAS PRZED NAWIAZYWANIEM PRZYPADKOWYCH ZNAJOMOSCI. I PAMIETAJCIE TA GRA NIE POLEGA TYLKO NA ZDOBYWANIU WSZYSTKIEGO ZA WSZELKA CENE. NA NON PVP LICZY SIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYJAZN INNYCH KTORZY POMOGA NA PRZYKLAD POZBIERAC WASZE ZWLOKI . A I JESZCZE JEDNO: JAK MACIE ZAMIAR KIEDYS SIE SPRZEDAC KRADNAC COS TO ZASTANOWCIE SIE CZY WARTO STRACIC MASE ZNAJOMYCH I ZYSKAC ROZGLOS ZLODZIEJA. A JAK JUZ TO ZROBICIE TO NIE WYCENIAJCIE SIE TAK NISKO JAK
LELEK THE MASTER BO CENA 35K ZA HONOR TO ZADNA CENA.
to by bylo na tyle. mam nadzieje ze przemyslenie tego uratuje was kiedys przed takimi dziecmi jak
LELEK THE MASTER.
pozdrawiam wszystkich i gratuluje sskow

oby tak dalej
a nawiazujac do tematu:
- oto przyklad jak zrobic ssa z samą sobą (jedna Nanerenderiel spi, a druga Nanerenderiel stoi obok
z ostatniej chwili:
postanowilismy troche ukarac Lelka The Mastera i nie wywalilismy go z gildii, tylko otrzymal specjalny title i range. a oto on: