Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2006, 16:34   #128
Stonoga
Użytkownik Forum

Stonoga's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Pod mostem

Stan: Rookstayer
Imię: Vialix
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Azura (war)
Poziom: 11
Skille: 18\20
Strzałka nooby ach...

OMG!!! To przecież przez takich noobków gra jest nudna. Zawalają oceny, grają całe noce, są nerwowi. Sziedzą po 40h zeby nabic mlvl!!! To są ludzie tibi? To są zwyczajne noobki które z tibi fajnej gry przygodo-strategicznej MMORPG robią prace w której: ''jak nienabije skilla to bede wkuzrony tydzien''. Cipom o to chodzi zeby grac jak najdluzej bo ''czepią'' z tego kase. A prawdziwy gracz to taki który pozwoli sobie jakiegoś razu ustac ook depo i porobic jaja a nie isc i sztywno walic potworki. No dobra nawet jeśli: przebijesz Cachero i co? Rzucisz Tibię i sprzedasz postac. Nabijesz 300lvl i sellniesz za 5000 na allegro i co dalej???? Przejebane życie. Pieniądze starczą na 3 miesiące a gdy bedziesz leżał na ulicy z karteczką: Dajcie na bułkę to pomyślicie sobie: hmm... 4mlvl by mi wystarczył. I co? Co dalej? koniec niebedzie jzu nic, zginiesz marnie wsrod tłumu wspominając kiedy szpanowałeś kolegom characterem z tibi i byłeś ''kimś''. Ja moge teraz grać mam wolny komp i w ogóle... ale nierobie tego pomagam newbie na forum i wypowiadam się. Więc jeśli codziennie przy kąpaniu wieczornym mowisz do siebie: Dziś zarwę nockę musze isc na kopalnie to powiedz do sibie w duchu też: to tylko gra. Jeśli niemozesz tego powiedziec to współczuje... noobostwa
Stonoga jest offline   Odpowiedz z Cytatem