Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2006, 16:56   #417
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anonimek
heh, Drazharm, jesteś śmieszny :/ Dwie kasty piwa kupił i się podlizywał w Poznaniu ;] miałeś szczeście że Kan i Cors lubią piwko bo innaczej byś już grał na innym serwie Mam racje Cors?
Nie

ja z Kanem powiedzielismy sobie po cichu jeszcze przed przyjazdem draza ze nie ma opcji typu pokój.
Cała tranzakcje jednak zawarta została draz, urb - poll i jameha w pubie przed tym jak przyjechali na zlot - do nas wpadli dopiero o 3 w nocy i " poinformowali " ze bedzie pokoj jak draz po powrocie do londynu zapłaci

Idea pokoju - jak równiez pozniejsze invity dla draza i spólki do Dof były idea Pollbulla i Jamehy

ku gwoli scisłosci- ani ja ani kan, nawet zza szyby tego miliona nie widział
[ choc obaj padalismy po 3 razy ]
prawde mówiac nie padła nawet zadna propozycja czy cokolwiek w moja strone - byłem w Deathmetal jak zawarli tranzakcje (tydzien pozniej po zlocie) o czym nawet nikt mnie nie poinformował i legalnie 15 min po tym jak Dof odebrał milion draz z mina mnie zabili - bo zamiast sie schowac to ja ich zaczołem klepac i pisac do dof zeby zbierali ludzi bo wanted ma pz locki.
Odpowiedziało mi głuche milczenie na wszystkich kanałach z gosciami z Dof.

Kan chciał walczyc nawet po odejscu Dof z wojny. Wtajemniczeni wiedza w jaki sposób mu to Dof uniemozliwił.

cała sytuacje ładnie skomentował Anakin
ale politycznie niepoprawne byłoby jak bym to tutaj napisał
Cors Ent jest offline