Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Wyzywac od frajerow to mozesz sobie conajwyzej znajomych w rlu. Jesli nazywac przyjazn "lizodupstwem" to wolalbym sie podlizywac Szwedom (co mnie bawi bo w Arc sa nie tylko Szwedzi) niz takim pajacom jak Ty lub inne de'mastery co nawet jednego zdania po angielsku sklecic nie umieja. Poza tym, Elu, Tirain i reszta tez sa Szwedami wiec spieprzaj im sie podlizywac bo na iridii bez ich pomocy juz sobie nie pograsz. =)
|
Hahahahaahahahahahaahhaahahahahahahahaahahahahahah ahaahahahahahhahahaahhaahha OMG. Zwyłem z ciebie i to ostro

!!! Omal z krzesła nie spadlem jak czytalem twego posta !!!!! HaHaHa!!!! A propo mego angielskiego to powiem ci odrazu ze wogule prawie nic nie umiem tlyko podstawowe zeczy poniewaz ucze sie innych jezyków o których ty niee masz bladego pojecia wienc zamilcz

!!! A co ty bendziesz mnie huntował ze stwierdzasz ze bez ich pomocy se nie pogram ??!!! ahahahahah!!! I znowu zwylem se z ciebie

!!! A co do de'masterów to powiem tlyko tyle ze nawet najslabszy z nich jest bardziej rozwiniety umysłowo niz ty

!!! A ty obronco ucisnionych ( o ile wiesz co to znaczy ) pozdrów swego kolege Danthorra pieska Łof Łof

!!! ahahahah!!! I Po raz kolejny zwyłem z ciebie

!! Cya
@Banditos hehe niee zwracam na nich uwagi i na ich słyny tekst "Hunted"!!!! eheheh
~Hail Old Iridian Allinace
~Madus