@
Browek
No, niestety Łódź to siedlisko idiotów, dresiarstwa i głupoty (co prawda, nie wszyscy są takim marginesem, ale jest to spora część widoczna np. na ulicy albo w mediach).
A zgadzam się, i Piłka Nożna jest tutaj ŚWIETNYM przykładem. Przecież wywołuje niesamowitą agresję! Przez ten sport giną ludzie, wielu traci zdrowie, a na ulicach jest niebezpiecznie. Żałosne jest to, że ludzie czepiają się kompa, nie znając się wogóle na nim, ale jak stanie się coś z nimi związane, to odrazu się rzucają. Niech się rzucają lepiej na filmy w telewizji, sport, głupich rodziców którzy wychowują dzieci na je*** dresiarzy itp. co naprawdę dotyczy wszystkich. A że znalazł się jakiś głupi dzieciak, o słabej psychice (do tego pewnie jeszcze niezadobrze myślący) który łatwo się uzależnił i po wyłączeniu kompa przez matkę nie potrafił zapanować nad sobą to odrazu wszyscy krzyczą "TIBIA! Gra która zamienia dzieci w bezlitosnych zabójców", "Gry komputerowe wypaczają psychikę", "Gry komputerowe są ZŁE! To dzieło SZATANA!" i tym podobne teksty, to... Ja nie wiem, poprostu takich ludzi się powinno dać do psychologa, a psychologowie niech posłuchają obu stron i zastanowią się głębiej nad tym co mówią i o czym mówią, bo sądzę, że żadne z tych psychologów nie miał nigdy kontaktu z prawdziwą grą i dla nich wszystko co związane z komputerem jest złe, wypaczające psychikę, chore, bezsensowne i głupie i do tego emanuje przemocą, seksem i głupotą. Niech oni się kopną w głowę i zastanowią nad tym co mówią... Naprawdę, szkoda mi tych ludzi...