Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2006, 20:20   #41
mp91
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Tychy

Stan: Początkujący
Imię: Asu Kobuke
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 18
Skille: brak:D
Poziom mag.: 14
mp91 ma numer GG 8780961
LOL Tibia-moze uzalezniac ale nie musi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ~Druid~
Z tego artykułu - 2. Pytać, czemu tak dużo czasu dziecko spędza przed monitorem.
Dla mnie to oczywiste - dla zabicia czasu... jak mi mama nie pozwala chodzić na mecze które są raptem 4 km od domu (rowerem bym pojechał), chodzić do kolegów, pochodzić po mieście... to kurde co ja mam robić w domu, sam ze sobą nie pogram w noge a w domu sobie mogę chociaż w Tibie pograć... jedyna rozrywka w domu...

3. Dużo rozmawiać, interesować się dzieckiem. Być może nie jest zaspokojony jego kontakt z rodzicami i potrzeby emocjonalne.

Potrzeby emocjonalne... mam 12 lat więc chyba wiadomo co jest dla mnie potrzebą i nie tylko moją... kontakt fizyczny z taką jedną dziewczyną z klasy co mi sie podoba...

Dobre dobre....zwłaszcza to-
mam 12 lat więc chyba wiadomo co jest dla mnie potrzebą i nie tylko moją... kontakt fizyczny z taką jedną dziewczyną z klasy co mi sie podoba...
Fajowe

A tak pozatym to tibia faktycznie może uzależnić ale jak się gra z umiarem (jak ja) to luzik...
mp91 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.