165 stron odpowiedzi.. no ladnie ^_^
Jak juz niiektorzy pisali, trza zrobic takie skille, zeby moc expic na tym na czym sie chce wychodzac na plus. Po co 20 ryckowi skille 80/80 skoro zamierza expic na soldach? Tak przy okazji to nie rozumiem ludzi ktorzy robia 80/80 zeby huncic na guardach, wg mnie to porazka.. ale niewazne

Wysokie skille powinno sie robic jak chce sie bardzo szybko expic (wychodziac na 0 badz minimalnie na plus lub minus), np dragi (choc od kiedy sa WoI oplaca sie na nich expic ;] ) i kiedy planuje sie wbic wysoki lvl, nie chcac sie poznijej martwic o skille np do bloczenia demciow itp.
Podam jak ja to zrobilem jakis czas temu, jak gralem ryckiem.. po wyjsciu z rooka trenowalem do 30/30 na trollach, w miedzyczasie troszeczke poexpilem. Na 13 lvlu i 45/45 (po trainie na dwarfach) poszedlem trenic na minoskach do 50/50, lvl pozostal ten sam. Nastepnie (z tymi skillami !! ) w pewnym miejscu robilem 10k/h i w kilka godzin zrobilem 20 lvl.. Reszty nie powiem..

Ale to jest wg mnie bardzo dobra droga do zrobienia szybko i z nienajgorszymi skillami jakiegos tam lvlu

A przeciez nie jeden 30, ba, 40 lvl zadowala sie 10k/h przy skillach, no.. 'zdeczka' wiekszych

(mowa o skillach 60-70/xx tak dla rozjasnienia..).
Podsumowanie: nie liczy sie czy macie 60/60 czy 90/90. Liczy sie jak szybko przy swoich skillach expicie, bo trenuje sie po to, zeby szybciej expic, czyz nie??