Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danek_91
Nic dziwnego, przecież Knight z 25-30 lvl ze skillami okolo 75+.75+ zada znacznie większe obrażenia niż Rycerz na 35 lvl ze skillami 65+.60+..
|
Zalezy na czym ten 35 expil. Trzeba wziac pod uwage ze moze nosi ze soba takiego gsa, na ktorego ty jeszcze nie masz prawa zarobic bo spedziles xx godzin bijac monka.
Cytuj:
widziałem taki przypadek, gdzie Knight na 40 poziomie miał skille 63.58....  przeciez w takim wypadku exp nie ma sensu..
|
Mialem niewiele wyzsze, wyciagalem swobodnie 20k/h bez boh, prawie 25k/h z bohami ( czyli tyle ile kumpel 80/80 robi w kopalni na guardach ). 2 levele dziennie, pomijajac juz nawet fakt ze lev 40 jest naprawde blisko do efektywnego bloczenia dla, a lev 21 blisko do zaczecia expienia.
Cytuj:
Sam gram teraz Knightem  w prawdzie mam dopiero 21 prawie 22 level, a to dlatego że najpierw postanowiłem wyskillować postać a potem wziąść się za EXP... Mam zamiar wbić 80.80  mam dopiero 75.76 więc przedemną jeszcze troche treningu..
|
szczesc boze i ogladaj plecy tych ktorzy w odpowiednim momencie poszli wybijac potworki.