Temat: Wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2006, 16:53   #70
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
@up.
Wiesz..Zmierz sie z 110 ed to zobaczymy czy bedziesz taki cwany...
Wintance chcial zabijac wszystkich po kolei z Satori..
Magius zabil Sattora bo zabil...Ale popatrz ze to tez 111ms..
I poczytaj caly temat to sie dowiesz dlaczego Sattor nie expi..Poprostu niechce sie mu juz i koniec..znudzilo sie mu to jak kazdemu sie to predzej czy pózniej znudzi to tylko kwestia czasu..

I powiedz mi czemu Phoe~ nie chcial wyjsc z pz jak go Sattor i Piomos bił ?
Phoe~ powinnien miec w dopisku gildi "Pz master" xD

Od gildi Satori sie o.d.p.i.e.r.d.o.l ze tak powiem bo zeby tam nalezec trzeba miec swoje doswiadczenie..Sattor je ma..Piomos tez..Tobie napewno by sie tam nie udalo dolaczyc...

Czego zazdroscic ? Tego ze cala postac praktycznie jest kupiona za rl kase ? Tego mamy mu zazdroscic ? Lmfao -.-
S*******aj na Secure za przeproszeniem (chociaż też mam tam postać ale to szczegół)
Ekhm...Phoe kupil golden helmet za kase w rl?
MMmm...skąd ciekawo miałby tyle kasy człowiek który nie pracuje?
Który kto taki mialby do sprzedania golden helmet z Polski?
Sattor ma doświadczenie? Chyba kupowania postaci
Dziecko widziałem film jak Ciebie owalili...Co się wtedy stało? Jakis bot nadziewany key loggerami?
Piomosa doświaczenie? Tak jak pisałem, zbijania leveli chyba...
I się nie zdziwiłbym żeby ktoś kiedyś wam za takie coś w*******ił kiedyś...
Nie tylko za Tibie...
I niech któs mi powie ze DS'i nie używają macro to wtedy o*******le takie opowiadanie że nie będzie żadnych wątpliwości...Mówicie że Alliance maja sux pvp, bo nie używają botów ~.~ Mr. Piomos ma dosyć dobre pvp buehehe
Nie mógł ujebać mojego kumpla który mial 33 lvl...żałosne...

PS:Thi~ ty byś właczył TBI i bys poleciał calych DS'ów u***ał pewnie nie? Dobry sposób (haha)
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia

Ostatnio edytowany przez BOtter - 22-04-2006 o 17:21.
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem