Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2006, 19:14   #1
wicius
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 03 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 36
Skille: 71/71
Poziom mag.: 5
Domyślny Hydra hunt, czy dam radę?

Witam Was
Jestem 36 ek, żyjącym sobie spokojnie na najnowszym świecie Xerena. Jak wiadomo wszystkim grającym na nowych światach, eq kosztuje tu bardzo dużo, więc mam k arma, k axe, p legi, crusader helmet, tower shield, scarf, i leather boots. Skille moje to 70/70.
A teraz pytanie, jak w temacie- czy kiedy dobiję 40 level, i skille powiedzmy 73/73, z 2 magami na 35~ poziomach (kazdy po 2 dsy) lub 3 magami 35~ lvl (każdy po 2 dsy, lub wciąż 4 dsy, żeby było się jak ustawić) dam radę blokować hydrę? Czy hunt nam się zwróci? Czy to naprawdę tak trudno, jak mi znajomi mówili, lurować po 1 hydrze i że bardzo często przychodzą dwie? A w końcu, cz hunt będzie opłacalny?
Bardzo proszę o odpowiedzi, jak najdokładniejsze, z radami, wskazówkami itd. Proszę, żeby wypowiadali się ci, któzy mają o tym jakieś pojęcie. Z góry dziękuję
PS. Zaznaczam, że niestety, żaden z tych magów to druid i jeśli uważacie, że bez druida z exura sio mi się nie zwróci i że nie dam rady blokować, to czy z druidem dam radę? Dzięki za odpowiedzi, rady i wskazówki
wicius jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.