Temat: Wojna!
Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2006, 23:08   #78
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius na forum General~
Staram się żyć w zgodzie z innymi oraz próbować im pomóc w miarę moich możliwości. Mimo że gram w Tibię zaledwie 4-5 miesiące wiele się nauczyłem przez ten czas i można powiedzieć że jestem doświadczonym graczem.
Wiem wiem...było to dawno temu lecz w ciagu 4-5 miesiecy nie mozna zostac doswiadczonym graczem..to wymaga o wiele wiecej czasu...Powiedz mi na czym te doswiadczenie polegalo ? Moze na tym co jest nizej? V

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojtasson na forum general~
Ja wcale nie jestem czepialski, ale jak ktoś Cię pyta, czy polujesz gdzieś, a Ty mowisz, ze nie..ten ktoś wchodzi zapolować, po czym Ty wchodzisz i mu zabijasz potwory, to chyba nie jest to ta "Polska gościnność o której tyle mi opowiadano"....
A potem wielce zaczoles przepraszac bo to byl kolega Woja...a jak by nie byl to bys nie przeprosil...I powiedziales ze mape odkrywales rofl..a dokladnie to bylo tak
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoe~ na forum General~
Tak, napisałem że nie poluję w tamtym miejscu tylko sobię mapkę odkrywam. Zeszłem na dół żeby mapę odkryć tylko i była jedna mumnia to ja zabiłem przy okazji... Tak odruchowo to zrobiłem, zobaczyłem i zabiłem, na pewno nie spycjalnie.

Przepraszam jeszcze raz, jeśli Cie to uraziło.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoe~na forum Mercenarys
I can offer to Mercenarys my sword, my blood, my loyality and my friendship to all members.
Wiec dlaczego teraz nie walczysz w wojnie tylko stoisz w pz ?....Skłamales

Sorry za totalny offtopic..ale musialem to napisac..

I ja wiem ze do tego czasu sie nie zmieniles Kazdy kogo znam kto zna ciebie..Mi to mówi..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje

Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 22-04-2006 o 23:41.
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem