Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2006, 23:22   #6338
Majk3l
Użytkownik Forum

Majk3l's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Adik to ja Cie shakowalem wiec sap do mnie, choc w sumie nie, masz prem ignore i dobrze wiesz za co. Nie pisz tu dzieciaku ze masz ignore bo boje sie prawdy, prawde wszyscy juz znaja i jeszcze raz moge ja powiedziec, to jaaaaaaa shakowalem adika. Nerox tak powiedzial bo jestes arogancki i nie zabardzo szanujesz, nie tylko jego jak i mnie, tylko jedziesz po naszej rodzine, ktora napeeeeeeeeeeeeeeeewno maczala palce w twoim hacku, ty no wybacz ale troche kultury pokaz i nie rugaj chociaz mojej rodziny, i kto tu mnie nazywa dzieciakiem? Pff! Moze i jestem dzieckiem, mam 16 lat, no i co? Gdy chciales moj rl adres, podalem Ci, a Ty odrazu "HAHAHAHA po co podajesz kolegi dane?" no skoro tak wszystko wiesz to powinienes znac i moj adres i jesli jestes taki "super" i wiesz co bym zrobil na rl jakbym Cie zobaczyl to zapraszam. I wez przestan wrescie dupe truc bo juz jestes zalosny, aha, moze wrzucic save chanel? okej, prosze, macie poczytajcie, jaki to Adik jest super i jak na poczatku powiedzial "nie wyzywam twojej rodziny, tylko Ciebie" a potem zmienil zdanie i powiedzial "a co tam mi zalezy". Pozdro Celesto, pozdro dla Ziomkow , gratuluje wszystkim advancow i lootow.

P.S 1 - Yoozek: widzisz, mowilem ze bedzie lepiej i i widze ze trzymasz te sb

P.S 2 - Jolik, Ner, Aver : Ostry jest no nie?

P.S 3 : Link do save chanelu - Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/18340865/...lesta.txt.html

Over and Out!

Majkel~
Majk3l jest offline   Odpowiedz z Cytatem