Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2006, 00:04   #16
Tukan pogromca sebka
Użytkownik Forum

Tukan pogromca sebka's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Żory => Osiny ;D

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 74
Skille: 86/84
Poziom mag.: 7
Tukan pogromca sebka ma numer GG 4215890 Send a message via Skype™ to Tukan pogromca sebka
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Danek_91
Moim zdaniem, aby Knightem Exp szedl w miare szybko trzeba sie postarac o dobre skille. Może dla niektórych skille nie grają roli, lub niechce im się wytrenować postaci tak, aby byli z niej zadowoleni, tylko po wyjśćiu na Main-Land biorą się za EXP i nażekają, że Knight wolno expi... Nic dziwnego, przecież Knight z 25-30 lvl ze skillami okolo 75+.75+ zada znacznie większe obrażenia niż Rycerz na 35 lvl ze skillami 65+.60+..widziałem taki przypadek, gdzie Knight na 40 poziomie miał skille 63.58.... przeciez w takim wypadku exp nie ma sensu..
Sam gram teraz Knightem w prawdzie mam dopiero 21 prawie 22 level, a to dlatego że najpierw postanowiłem wyskillować postać a potem wziąść się za EXP... Mam zamiar wbić 80.80 mam dopiero 75.76 więc przedemną jeszcze troche treningu..
~~PozDro~~
Ja tu całkowicie Cie popieram bo dobrze wyskilowana psotacia lepiej sie expi...naprawde...wlasnie sam sie teraz przekonalem...kiedys mialem 20 lvl i skile 49/49 expilo sie h****...teraz mam 24 lvl i skile 65/65(i tak male...) ale skiluje teraz do 70/70...wtedy bedzie zabawa...z wysokimi skilami np: 25lvl skile 75/75 to lvl szybko idzie
Tukan pogromca sebka jest offline   Odpowiedz z Cytatem