Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2006, 00:15   #1024
Zemsta
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Otuz wyborcza jest szmatlawcem bo to juz nie pierwsza sprawa w jakiej pojawiaja sie klamstwa z ich strony.
A moze to nie jest klamstwo tylko niekompetecja reporterow.

Red Warriors moim zdaniem byla to noobowata guildia i pamietam co Hydrant i pare osob chcialo zrobic z ta biedna guildia

A mam duzy zal do tej guildi i dlatego nazywam ja noobowata bo w pierwszy dzien okrzyknieto mnie w tej guildi zlodziejem i cala guildia wypowiedziala hunta i pamietam jak sobie skillowalem to mnie jakies 2 noobki zaatakowaly z
red warriors jak sobie trenilem i jak ich zabilem to mi pisali ze mam hunta od pipaozenha ktory wtedy gral

Pozdro all
Wiesz dolor to ze Wyborcza napisala cos i to sie niezgadza z prawda nieoznacza ze zaraz jest szmatlawcem.I napisz mi ktora gazeta niezmysla?
Faktycznie kupmy sobie Fakt czy Expres napewno lepsza

I niewyzywaj kazdego od noobow gildia noobowata to noobowate on noobowaty, moze spojrz na siebie wkoncu, zastanow sie jak ty miales 1 postac i byles noob/newbie to jak sie zachowywales?
i przynajmniej nie bylo grozb typu pozabijam all i okradne jak to dzisiaj kluk zaprezentowal na g-chacie i akurat o hydrancie to ja duzo w tej gildi niesluszalem jedyne co to kazu,kilver,rekin,ja,pix,duban i fuji gof i to byli raczej jedeyni ci ktorzy sie to gildia intersowali i powtarzam to drugio raz gdyby byla naprawde noobowata to by jej niebylo ponad 1 miech(wiem ze krotko, ale bylo malo pl z paccem a lider odszedl) i niemielibysmy GH, wiec sie zastanow ligus.
Pozdro
Zemsta jest offline