Jeszcze smiac mi sie chce po tych wszystkich artykulach,z jakiego to powodu Tibia jest bardziej grozna niz inne gry?Przeciez w Pacmanie jest wiecej przecmocy niz tu

Ale na powaznie,po to dzieci maja rodzicow zeby sie nimi interesowali i pomagali odrozniac zycie realne od fikcji,logiczne ,ze dorosli sami sobie z tym poradza a jak nie to przynajmniej sami sa za swoje decyzje odpowiedzialni. Dzieciom nalezy to pokazac,pokazac i jeszcze raz pokazac.Czy to Tibia, narkotyki, alkochol, czy przemowienia Ojca Tadeusza wszystko moze byc niebezpieczne(to ostatnie w szczegolnosci;P) i prowadzic do uzaleznien.Wazna jest zeby nie popadac w fanatyzm,w przesade i tworzyc sobie jakies chore iluzje.To gra jest ,ktora ma bawic,odprezac,smieszyc i rozne takie inne,ale na pewno nie ma doprowadzac do takich chorych sytuacji.Wybor nalezy do was,ja tam wole emocje w prawdziwym zyciu,co nie znaczy ze nie lubie TIbi

Z tibijskim pozdro dla halabardnikow z teatru lalek hrrrrrr
Ps.A najbardziej rozwalil mnie gosc"walacy z rozdki bo jest druidem"gdzie to sieje takich kretynow?