Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arczas
Witam. Zaniedługo z Kumplem Kupujemy sobie Pacce. Oczywiscie jak już je bedziemy mieli to również domek, ale dokonca nie wiemy jak to jest. Gdy np. Ja kupie Domek, to dostane do niego klucz? Czy jak ten klucz ktos zdobedzie to bedzie mogl wchodzic do mojego domku? Co trzeba zrobić zeby mój kumpel mógł wchodzić do domku? Jak Dam juz mu zaproszenie to trzeba to robic co jakis czas naprzykład po zalogowaniu czy moge od razu na jakiś dłuższy okres? Odpowiedzcie Plz...
Z góry Thx
|
1. Nie ma takiego słowa "Zaniedługo" ;]
2. Gdy kupisz domek nie dostaniesz żadnego klucza, kodu dostępu czy karty magnetycznej. Po prostu tylko i wyłącznie Ty będziesz mógł tam wejść (oczywiście gm też

).
3. Jeśli chodzi o komendy w domku to poszukaj na forum bo moge się mylić co do ich znaczenia

4. Wystarczy raz ;]
i jak ich nie kochać?
*2 rady od teletoobis'ia:
1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie
2.TULIMY!
Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/
Cytuj:
Bana nie ma a jednak jest a mimo to pisze :/ wtf?
|