Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thanatos
Media się popisały niesamowicie... Zdziwiło mnie na początku to, że afera tibijska wyszła na wiosnę... Bowiem czepianie się gier to temat zastępczy na sezon ogórkowy (początek/środek lata - ale zależy od gatunków  ) czyli okres czasu kiedy nic się nie dzieje. W tym roku gry poszły na wiosnę i dopiero mój kumpel uświadomił mi że winne są Mistrzostwa Świata. Nie to jest jednak najistotniejsze - najbardziej bulwersuje to jak miernie przygotowa była cała akcja "Tibia zabija" - pierwsze artykuły pisały brednie do potęgi 10, późniejsze jeszcze przeinaczyły pierwsze... Reportarz w Faktach był natomiast przerażający - był przygotowany dobrze ale było to sceptycznie przeprowadzone przemienienie Tibii w internetową szkołę psychopatycznych morderców - gracze, z którymi przeprowadzono wywiady wypowiadali się jak ostatni idioci "Mój kolega co jest <knightem> wali z <axa>, a ja jestem druidem więc walę z różdżki to znaczy walę czarami" - kto normalny tak mówi?! Ale to co mnie rozłożyło na łopatki to to iż moi rodzice wzięli te pierdoły na serio...
|
Nie wytrzymalam,musialam napisac,i popatrzcie na roznice w slownictwie dwoch rowiesnikow(nie wiem ile mial ten prymitywny troglodyta co wali z rozdki ale tez pewnie z 16 czy jakos tak)I jezeli to na pogladach takiego wiejskiego glupka ,ktory czy to Tibia czy cos innego i tak by z lekcji polskiego uciekal(co widac)wypowiadaja sie reporterzy gazet,telewizji i radia to pogratulowac nam tylko mediow,,,Niech zyje Kaczynizm....

Nick
Stephan "Steve" Vogler, CipSoft GmbH
"Black holes are where god devided by zero." - Steven Wright