Ehhhhh po 1 michal mnie wyprzedzil bo on wiecej czasu spedzal na tibi niz ja a po 2 ja jakis miesiac nie gram tylko wejde i sobie pochodze i tyle
Po 3 Nie mialem namysli calej guildi
Po 4 jak zaczynalem grac w tibie jakies 4 lata temu to czytalem poradniki i jak czegos nie wiedzialem to sie pytalem wiec noobkiem nie bylem.
Jeszcze jedno michael siedzi na tibi dziennie nie wiem ze 4 czy 5 godzin a to spokojnie wystarczy aby mnie przescignac
Ja na tibi siedze od czasu jak przyjde ze szkoly 14:00 do 16 i albo sobie biegam albo skilluje lub troszke expie i tyle ale spokojnie postaram sie szybko zarobic kase i sobie bede skillowac.
A ty Neoxer sie zamknij bo jak by sie za toba 20 osob zucilo i gonili cie do thais i pod dp jakies 40lvl+ by ich powyzynaly to tez bys sie smial z nich i nazywal noobami.
A gdyby byli by wtedy tacy dobzi to by mnie zabili jak skillowalem a oni wbiegli zrobili sobie skulla zabilem 1 a drugi na red hp blagal o litosc po czym zaczol grozic mi najwyzszymi lvl na silverze to go zabilem i wtedy napisali mi ze mam hunta.
Ahhhhh to byly czasy jak Soul Reaver Bzyku i paru innych chcieli pozabijac tych z red warriors.
Czasem jak slysze o tej guildi to sie ciesze ze bylem w niej 2 dni bo w redach bylo duzo noobow (mowiac noob nie mam na mysli kolesi z niskimi lvl)
Bylo tylko pare wyjatkow
Bye all
Zreszta Tibia mi sie troszke znudzila jak narazie ;p