Cytuj:
Oryginalnie napisane przez citizen_lc
czepiasz sie go a sam piszesz żądzić, pomuc, przedemną... l4m3 styl3 anum, oczekiwalem czegos wiecej niz tekstu "wiem ze powod byl"
|
Po 1. My bad przyznaje się też nie jestem mistrzem ortografii ale nie usprawiedliwiam się dyslekcją albo tym, że mam 2 z polskiego nie? Pozatym z tego co pamiętam nie ja się czepiałem

. Zainspirowałeś mnie i teraz każdy text będę w wordzie sprawdzał dla dobra wspólnego

.
Po 2. Wiesz... to się działo jakiś czas temu więc nie za bardzo mogę pamiętać wszystkie powody dla których mieliśmy wojnę itd. prawda? Jeśli dobrze pamiętam (mogę się mylić) to chodziło o to, że ktoś z tej guild po tym jak padł eze wziął lota i nie chciał oddać. Mogę się mylić bo jak mówiłem to było już jakiś czas temu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soferim
@Szelma
Stary nie ma sensu pisac na pieska Danthorra bo i tak nie skuma ocb. Po czasie bedzie mial parchy na jezyku od lizania i wtedy bedzie wiedzial ze nie bylo wart lizac szwedzkich zadkow.prosteeee
|
Lepiej "lizać" dupke Polaką? Nadal nie twierdze, że on liże ale akurat pasowało to tutaj

.