Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2006, 20:48   #1117
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez citizen_lc
czepiasz sie go a sam piszesz żądzić, pomuc, przedemną... l4m3 styl3 anum, oczekiwalem czegos wiecej niz tekstu "wiem ze powod byl"
Po 1. My bad przyznaje się też nie jestem mistrzem ortografii ale nie usprawiedliwiam się dyslekcją albo tym, że mam 2 z polskiego nie? Pozatym z tego co pamiętam nie ja się czepiałem . Zainspirowałeś mnie i teraz każdy text będę w wordzie sprawdzał dla dobra wspólnego .
Po 2. Wiesz... to się działo jakiś czas temu więc nie za bardzo mogę pamiętać wszystkie powody dla których mieliśmy wojnę itd. prawda? Jeśli dobrze pamiętam (mogę się mylić) to chodziło o to, że ktoś z tej guild po tym jak padł eze wziął lota i nie chciał oddać. Mogę się mylić bo jak mówiłem to było już jakiś czas temu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soferim
@Szelma
Stary nie ma sensu pisac na pieska Danthorra bo i tak nie skuma ocb. Po czasie bedzie mial parchy na jezyku od lizania i wtedy bedzie wiedzial ze nie bylo wart lizac szwedzkich zadkow.prosteeee
Lepiej "lizać" dupke Polaką? Nadal nie twierdze, że on liże ale akurat pasowało to tutaj .

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline