ja mam takie pomysły.... moze bedzie ich duuzo ale co tam

wypunktuje
1-niech zbroja będzie widoczna...ale z mozliwością "schowania" np pod pelerynkom(idzie gosciu z mpa na 40 levelu i ciekawe jak długo se tak pochodzi

2-animowana walka
3-efekty czarów ladniejsze
4-dajcie knajtom leprze czary! albo chociaz magick rope dla facc
5-miejsce w depo gdzie sie zamykasz na kuczyk albo lepiej..wstępujesz na kavel jak w depodostajesz kluczyk..otwierasz drzwiczki i sie zamykasz(i kluczyk drzwi

) i morzesz pokazac swój stuff bez problemu

a gdy wychodzisz otwierasz drzwi i automatycznie zabiera ci kluczyk

(no moze pomysl niedopracowany ale mi za to nie placom

)
6-mozliwosc podruzy przez wode wplaw lub na jakims statku(wplaw oczywiscie bez zbroi

plywaj z tym rzelastwem.. a na statku rzeby nie bylo puff i znikasz ale plyyyyniesz

...oczywiscie w odpowiednim zakresie, promieniu

)
7-
A TERAZ TO CO NAJBARDZIEJ LUBIE!!!
kto grał w morrowinda i zna tamtejsze dummerowskie kopalnie? mozna by bylo dodac wątek techniczny w tibi

jak wynalezienie prochu albo maszyn parowych

.. wtedy knight uzywając techniki(kosztownej) bedzie mógł sie stawić magikom z ich magią(naturalną najleprzą

). Jakieś roboty za przecowników(zaden terminator ale jakis "blaszak"

)
8- i by bylo piękne jak by się okazało ze tibia ty tylko mały arhipelag a tuz niedaleko jest caly kontynent

9-nowe potworko oczywiscie

10- mozliwosc komunikacji z potworami(moze i warlock est najintelogentniejszy ale i tak ma na zadanie zabic nas

)
11-zeby sumon mial przy nazwie jakis znaczek, który by informował ludzi ze jest summonowany i zeby go nie zabijali, a jak bedą go atakowali niech będą np mieli cos na wzór czachy (MK MONSTER KILLER

)
12-miasto dla ludzi bez czachy

13 informacje na stronie nie tylko o tym kto nas zabil ale i kogo my zabiliśmy
14-więcej bótów
15-jak ktoś powiedzial ataki potworów na miasto, ale nie tak ze ni z gruszki ni z pietruszki orki najcierają.
Chodzi o to zeby wybrani gracze operowali przy np. bramach(mogą to też być boty jak sie nikt nie zglosi) i pilnowali by potwory się nie przedostaly. Inni będą ostrzeliwać ich z wierz( i tylko tam będzie mozna atakowac osoby naniszszym poziomie)
16-rzeby mozna bylo znalezc zatrudnienie jak wyrzej napisałem. Morzna bylo by się zatrudnic jako rzolnierz, który by bronil miasta w czasie zagrozenia, mozna by bylo zostac piekarzem który by musail wyrobic odpowiednią ilosc buleczek na cas itp.
17- jakies domki dla facc w jakichs slamsach. Bo pacc mają kurde wszystko ;/ a my ochłapy
nie che miec jakiejs wystralowej chalupy ale domek ;/
18-poprawienie ogólnie grafiki
19-nowe opcje i oznajmienie jak wykorzytac te p*** rużczki
20-jakies odglosy
21-te
SKILL BARS!
22- niech nas czymsz ZASKOCZOM!!!!
EDIT
wpadlem jeszcze na kilka pomysłów.
23- srodek lokomocjo jak konie(smoki i wilki? to troche dziwne)
24-nowe rodzaje obrazen jak kros powiedzial od lodu(mozna by bylo powoli zamarzac na foldzie

)
25-czary które by atakowaly wybrany typ potwora, jak naprzykład pomyślmy....byl by se xzar xxx który by odsyłał umarłych albo ich częścioworanil, w zaleznosci od m levelu.
troche tego jest